To je to što me zanima!

Derbi začelja pripao domaćinu: Puljani slavili u ljepotici kola...

S nova tri boda Istra 1961 sada ima 14 bodova, koliko je osvojio i Slaven Belupo, s kojim dijeli sedmo i osmo mjesto, dok je Cibalia ostala na pretposljednjem mjestu s osam bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su u Puli u 15. kolu Prve HNL Cibaliju 3-2 (1-1).

U derbiju začelja nogometaši Istre 1961 osvojili su sva tri boda na teškom i kišom natopljenom terenu pulskog stadiona Aldo Drosina s kojima su bodovnu prednost nad predposljednjom Cibalijom povećali na šest bodova.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Gosti su na otvaranju utakmice imali više loptu u posjedu, ali su domaćini u svom prvom napadu preko Parackog došli u vodstvo. Puljani su od tada dominirali terenom, a gosti su izjednačili golom Pervana u prvoj minuti sudačkog produžetka prvog dijela. 

Novu prednost domaćinima donio je napadač Solomon koji se u 62. minuti prošetao kroz obranu Vinkovčana i iz blizine poslao loptu u bliži kut slabo postavljenog golmana Matkovića.

Za goste je izjednačio prekrasnim golom s 18 metara Mišić i, kada se očekivalo da će utakmica osme i devete momčadi prvenstvene ljestvice završiti podjelom bodova, sudac Bebek je najprije dosudio penal za domaćine. Vratar Matković obranio je udarac Stepčića, ali je na odbijenu loptu natrčao Gržan i iz blizine je poslao u mrežu.

S nova tri boda Istra 1961 sada ima 14 bodova, koliko je osvojio i Slaven Belupo s kojim dijeli sedmo i osmo mjesto, dok je Cibalia ostala na pretposljednjem mjestu s osam bodova. 

Susret je odigran na stadionu Aldo Drosina, a sudio je pred 100 gledatelja Bebek iz Rijeke.

Strijelci: 1-0 Paracki (10), 1-1 Pervan (45+1), 2-1 Solomon (62), 2-2 Mišić (81) 3-2 Gržan (86).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bili_Vukovarac 06.11.2016.

    Mr. Glover je barem mogao uložiti u travnjak.. Čovjek obećao borbu za Europu, a istra se bori za ostanak.

  • alcapone123 06.11.2016.

    Bravo za Istru!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare