To je to što me zanima!

Deseta zaredom: Španjolci se nisu ni oznojili protiv Tunižana

Branitelji naslova ostvarili su desetu pobjedu u nizu na svjetskim prvenstvima. Do četvrtfinala u Kataru došli su s 28-20 protiv Tunisa, sve su riješili u prvih 30 minuta
Vidi originalni članak

Prije dvije godine u Madridu je Hrvatska pobijedila Španjolsku s 27-25 pred deset tisuća gledatelja u Caji Magici za kraj natjecanja po skupinama. Tad je započeo španjolski niz, koji je od nedjelje postao dvoznamenkast. 

Svjetski su prvaci ostvarili desetu pobjedu u nizu na svjetskim prvenstvima, šestu uzastopnu u Kataru, jer su s 28-20 porazili Tunis. Ni pet i pol tisuća gledatelja na tribinama nije pomoglo afričkom predstavniku, već do poluvremena bilo je 18-9 za Španjolsku koja je u drugih 30 minuta samo mirno odradila posao do kraja. 

Cristian Ugalde zabio je šest golova za pobjednike, a Victor Tomas završio je s četiri. Joan Canellas i Antonio Jesus Garcia pogađali su tri puta, što dovoljno govori o napadačkoj širini branitelja naslova. Oussama Boughanmi bio je najbolji kod poraženih s pet golova. 

Španjolski niz u srijedu će pokušati prekinuti bolji iz ogleda Islanda i Danske, koji svoj susret osmine finala igraju u ponedjeljak. 

SP Katar 2015., osmina finala:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Notorious Nike 26.01.2015.

    I sad mogu s jednim porazom ostat bez medalje...dobri su spanjolci ali I ak produ u finale kroz onu stranu zdrijeba tesko da ce osvojit...

  • strmi007 25.01.2015.

    ovi neki žešći

  • hrvatska u srcu 25.01.2015.

    mi bez goluže na klupi gazimo sve redom

Komentiraj...
Vidi sve komentare