To je to što me zanima!

Desetkovana Borussia ide po pobjedu i osminu finala LP-a

NA MUKAMA Jürgenu Kloppu nedostaju gotovo cijela obrana i pola veznog reda. Trener Borussije svejedno je uvjeren u trijumf u odlučujućoj utakmici za prolaz...
Vidi originalni članak

Hummels, Subotić, Schmelzer, Sahin, Bender, Gündogan... Sve so to igrači koji nedostaju Jürgenu Kloppu za odlučujuću utakmicu u Ligi prvaka, s Marseilleom. 

Borussia je nedavno ostala bez cijele obrane, a sve je više problema i u veznom redu.

- Problemi su veliki, ali uvjeren sam u pobjedu i prolazak dalje - rekao je Jürgen Klopp.

Marseille ima pet poraza i ova mu je utakmica nebitna. Na Velodromeu će večeras suditi naš sudac Marijo Strahonja. Ako Borussia Dortmund dobije, Napoliju će za prolazak trebati pobjeda protiv Arsenala od tri gola razlike. Napolitancima će biti jako teško bez najboljeg igrača Mareka Hamšika.

Milan i Ajax u izravnom dvoboju odlučuju tko prolazi u osminu finala. Talijanima je dosta i bod. “Kopljanici” u gostima u Ligi prvaka ne igraju dobro. Posljednju su utakmicu u gostima dobili u listopadu 2011., bilo je to u Zagrebu protiv Dinama.

Chelsea u skupini E pobjedom nad Steauom potvrđuje prvo mjesto, a Schalke i Basel igraju ključnu utakmicu u Gelsenkirchenu. Basel će, ako izgubi, ispasti, a dvaput je ove sezone pobijedio Chelsea. 

Švicarci bi stvarno bili veliki pehisti. 

6. kolo Lige prvaka, 11. prosinca, 20.45 sati

  • Skupina E: Schalke - Basel, Chelsea - Steaua
  • Skupina F: Marseille - Dortmund, Napoli - Arsenal
  • Skupina G: Austria - Zenit, Atletico - Porto
  • Skupina H: Milan - Ajax, Barcelona - Celtic
Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 12.12.2013.

    I eto prošli su

  • NaKituMiNajaši 11.12.2013.

    samo da švabe ispadnu

  • lukica-privremeni profil 11.12.2013.

    mislim da će dalje proči arsenal i borusija, al ja bi htio da dalje prođu arsenal i napoli, nemam ništa protiv borusije nego bi to htio zato jer su izbacili real u polufinalu, baš nije bilo sreće za real tada, 4 gola zabije onaj iz jedno 5 pokušaja a toliko nije zabio nikom ni u prvenstvu, a real u drugoj tekmi je skoro preokrenuo, malo je faljelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare