To je to što me zanima!

Detalji iznenađujućeg ugovora: Bayern ga je doveo za 'sitniš'

Bayern će Realu za svaku od dvije dogovorene godine posudbe platiti pet milijuna eura, a 2019. imat će pravo prvokupa za 35,2 milijuna eura. Ovakvim dogovorom zadovoljni su i jedni i drugi...
Vidi originalni članak

Nije ni Manchester United, niti Chelsea - James Rodriguez (25) odlazi u Bayern München! No neće to biti klasičan transfer iz Reala u Bayern već samo dvogodišnja posudba. Naravno, uz mogućnost Bayernova prvokupa nakon isteka tog ugovora.

A tim su dogovorom zadovoljni i jedni i drugi. Bayern je uštedio popriličnu svotu, a Real si je ostavio otvorenu opciju da Jamesa 2019. vrati na Santiago Bernabeu u trenutku kada će neki od današnjih zvijezda već polako biti na zalasku karijere. Prvenstveno se tu misli na Cristiana Ronalda koji će tada imati 34 godine i u momčadi bi ga mogao zamijeniti upravo Kolumbijac.  

- Jako smo sretni što smo dogovorili ovaj transfer, James je bio velika želja našeg trenera Carla Ancelottija nakon njihove uspješne suradnje u Madridu. James je svestran igrač, zabija golove, priprema ih i sigurno će nam povećati kvalitetu u momčadi - rekao je Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

A Bild je već i izletio s detaljima ovog iznenađujućeg dogovora Reala, Bayerna i Jamesa. Bavarski će klub tako Realu platiti pet milijuna eura za svaku godinu posudbe, a potom ga može otkupiti za 35,2 milijuna eura. U ovom trenutku čini se kao loš posao Reala s obzirom da su ga 2014. godine platili 75 milijuna eura. No, oživi li James svoju karijeru u Bayernu, a, kao što smo već napisali, 2019. bi mu se trebalo otvoriti i mjesto u Realu, madridska momčad dobit će sjajnog igrača u najboljim godinama bez ikakvog ulaganja.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Strpljen-spašen 12.07.2017.

    Odličan igrač.

  • kristijan8 11.07.2017.

    Nije svaki igrač za klub kao što je Real kao što Real nije ni klub za svačiji ukus..James je igračina ali jednostavno se nije snašao a i bilo je boljih na terenu..Ima sad priliku dokazati se u Bayernu a onda jednog dana tko zna...

  • NDH-AP1 11.07.2017.

    claudio caniggia pa james rodriquez..

Komentiraj...
Vidi sve komentare