To je to što me zanima!

Detalji oko revanša Furyja i Klička izlaze do kraja tjedna

Detalji o dugo očekivanom revanšu između Tysona Furyja i Vladimira Klička bit će poznati do kraja tjedna, rekao je danas trener svjetskog prvaka Peter Fury
Vidi originalni članak

Tyson Fury je u studenom prošle godine u Düsseldorfu pobijedio dugogodišnjeg svjetskog prvaka Vladimira Klička i preuzeo titule po WBA, WBO i IBF verziji. Kličko je odmah poslije meča zatražio revanš na što je Fury pristao.

Pregovori oko detalja za održavanje meča se vode već neko vrijeme, a do kraja tjedna svi detalji bi trebali biti poznati.

- Uskoro će stići važne informacije o mjestu, datumu i državi u kojoj će se revanš održati. Očekujte priopćenje u narednih 24 ili 48 sati - napisao je Tysonov trener i ujak Peter Fury na društvenim mrežama.

Već neko vrijeme se 'šuška' gdje bi se meč mogao održati. Stizale su ponude iz Njemačke, Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD-a, a jedan šeik iz Dubaija ponudio je 120 milijuna dolara da se na njegovoj jahti, pred dvjestotinjak bogataša, održi revanš.

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • anane 08.04.2016.

    ..jedva cekam gledati svog tehnicara Klicka,jako je suosjecajan i malo drazi pobjede je prepustio slabijem ;-P

  • Kostakurta 08.04.2016.

    Ne znam šta je gore za gledat,ova dva dosadnjakovića ili one pjetliće od 25 kila tipa Mayweather....Ma u stvari znam,ovu dvojicu levata...Oni pjetlići bar imaju brzinu,ovi nemaju ništa.

  • MatkoZZ 07.04.2016.

    Opet ce Fury dobit na bodove u jako dosadnom mecu, Klicko nema vise sta trazit bolje da se herojski povuce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare