To je to što me zanima!

Detalji smrti: Prvi čovjek Herthe poslao poruku i zaspao zauvijek

Kay Bernstein preminuo je u utorak u 44. godini. Novinar Bilda Robert Schreirer je u 22.09 u ponedjeljak dobio poruku od predsjednika Herthe te mu odgovorio, ali odgovor natrag nikad nije dobio
Vidi originalni članak

Imao je samo 43 godine, a predsjednik berlinske Herthe Kay Bernstein se jednostavno - nije probudio. Policija je započela istragu, a kako piše Tagesspiegel, smrt nije bila prirodna. 

- Trenutačno nema indikacija o suicidu ili vanjskom utjecaju, no bez obzira na sve, istraga je u tijeku - objasnili su iz policije. 

OGLASIO SE KLUB Preminuo predsjednik Herthe. Zaspao i više se nije probudio

S obitelji je živio u predgrađu Berlina, a pošto nije jasan uzrok smrti, napravit će se i obdukcija. Prošlog je četvrtka bio u Španjolskoj s momčadi na pripremama te je bio odlično raspoložen, a u nedjelju se izgrlio sa svima. 

Nakon što se vratio letom iz Španjolske prije ostatka momčadi, u ponedjeljak je otišao spavati oko 11 navečer te se nakon toga nije probudio. Sumnja se da je razlog smrti srčani udar, a nakon što je ustanovljena smrt, njegova je supruga nazvala u klub te sve obavijestila o tragičnom događaju. 

U listopadu je Bernstein slomio tri kralješka nakon 'nesreće' u uredu, ali nakon toga je bio dobro. Navodno je sad htio otići nekoliko dana na skijanje s obitelji i biti u miru. 

Novinar Bilda Robert Schreirer je u 22.09 u ponedjeljak dobio poruku od predsjednika Herthe te mu odgovorio, ali odgovor natrag nikad nije dobio...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Palmanova 16.01.2024.

    Isto se prije 3 tjedna dogodilo kolegici s posla.umrla u snu u 68.godini

Komentiraj...
Vidi sve komentare