To je to što me zanima!

Di gledaš, Ishii? Japanac slavio u šahovnici pa mu pobjeglo oko

Japanac Satoshi Ishii i član Cro Cop tima je postao prvak superteške kategorije u srpskom SBC-u, a pažnju mu je nakon pobjede zaokupila ring djevojka s čijeg dekoltea nije mogao maknuti pogled...
Vidi originalni članak

Satoshi Ishii osvojio je pojas prvaka u teškoj kategoriji u srpskoj organizaciji SBC pobjedom nad Tonyjem Lopezom. A osim kockastih gaćica u kojima se borio, hit je i fotografija nastala nakon meča u Novom Sadu.

Čini se da Japancu pojas i slavlje sinoć nisu bili najvažniji, puno mu je zanimljivija bila ring djevojka pa mu je pogled 'pobjegao' prema njezinom dekolteu

- Čestitke Satoshiju na novoj pobjedi večeras protiv Tony Lopeza! Sliku neću komentirati - napisao je na Facebooku Mirko Filipović koji je i objavio fotografiju svog prijatelja i člana Cro Cop ekipe.

Ishi je do pojasa stigao prekidom u prvoj rundi nakon gušenja "škarama", a na tapkanje je Amerikanca prisilio u posljednjoj minuti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vabec 02.12.2018.

    Pa naravno da će gledat.Pa nije stajao pokraj gospodina Mrak ili nedaj Bože braće Pusić

  • _Varešak_ 02.12.2018.

    Imao je u što i pogledati.

  • tamburica22 02.12.2018.

    Neznam kaj je loše u tome da pogledaš,loše je ak buljiš ko budala.Pa i žene pogledaju ženu nikaj manje ko i muškarac ,naravno ne misle na ono kaj se muškima predbacuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare