To je to što me zanima!

Kralj na Parku prinčeva: Ovako je Di Maria rastavio Barcelonu!

Sretan mi rođendan, poželio si je Angel di Maria na Valentinovo nakon što je zabio dva komada Barceloni, jedan gol ljepši od drugoga. Prvi iz slobodnjaka, drugi iz koraka u rašlje
Vidi originalni članak

Dečki, meni je rođendan, budem ja to riješio, kao da je rekao Angel di Maria koji je razbio Barcelonu kao beba zvečku. Pogledaš semafor, ono 4-0 za PSG.

Onima koji do tog trenutka nisu pogledali ni sekunde ništa neće biti jasno, ali zato će kristalno jasno biti onim sretnicima koji su gledali što rade Di Maria, Draxler i Cavani.

No ako treba izabrati, izabrali smo majstorije Di Marije.

PRVI GOL

Prvi gol Paris Saint Germaina protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka pravo je remek djelo.

Di Maria je zabio u 18. minuti. Ter Stegen je bio samo gledatelj u predstavi argentinskog majstora, a gol je zaslužio video iz nekoliko kuteva. Bio je to prvi izravni gol iz slobodnjaka koji je Di Maria zabio u Ligi prvaka i drugi gol Di Marije Barceloni u zadnja dva nastupa protiv nje. Zabio je i u finalu Kupa kralja 2014.

Čekaj, nisam još gotov

No, kao u onim reklamama za noževe koji ostaju vječno oštri, nije to sve. Imamo još jednu majstoriju. Početak drugog poluvremena, Di Maria prima loptu s desne strane, Iniesta ga samo gleda dok ga ovaj izbacuje tijelom i onda nova genijalnost Argentinca. Gol u rašlje onako iz koraka. Kapa do poda, majstore...

DRUGI GOL

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 15.02.2017.

    Šnidarriću kad izlaziš iz intenzivne njege...ovo i mene boli...

  • 15.02.2017.

    Ovo su mu valjda najdraži golovi ikad

  • ludaofca 15.02.2017.

    ovaj dr*a na di mariu hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare