To je to što me zanima!

Di Maria napušta reprezentaciju Argentine nakon Copa Americe: 'S tugom i knedlom u grlu...'

Jedan od najboljih, ali i najpodcjenjenijih nogometaša svijeta u posljednjih 10-ak godina objavio je da odlazi iz reprezentacije nakon više od 15 godina igranja u dresu "gaučosa
Vidi originalni članak

Zabio je gol u finalu Copa Americe, zabio je gol u "Finalissimi", zabio je gol u finalu Svjetskog prvenstva. I s Argentinom osvojio ta sva navedena natjecanja. Leo Messi? Ma, ne. Angel di Maria (35)!

Jedan od najboljih, ali i najpodcjenjenijih nogometaša svijeta u posljednjih 10-ak godina objavio je da odlazi iz reprezentacije nakon više od 15 godina igranja u dresu "gaučosa". Copa America koja će se idućeg ljeta igrati u Sjedinjenim Američkim Državama (CONCAF će biti suorganizator) bit će posljednje natjecanje na kojem će zaigrati za Argentinu!

REKORDNA SVOTA?! Messijevi dresovi s Mundijala idu na aukciju. Cijena je 'sitnica'

"Sa svom boli u duši i knedlom u grlu, opraštam se od najljepše stvari koja mi se dogodila u karijeri. Hvala navijačima, hvala obitelji i suigračima!", poručio je u Di Maria u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Bivši igrač Real Madrida, Manchester Uniteda, PSG-a i Juventusa, koji se u smiraj karijere vratio u Benficu gdje je i započela njegova europska turneja, donio je takvu odluku samo dan nakon pobjede (1-0) nad Brazilom u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

KAOTIČNE SCENE Messi o užasu u Brazilu: Vidjeli smo kako ljude tuku palicama. Pa tamo su bile i naše obitelji! VIDEO Golman Argentine kao Boban: Policajac tukao argentinskog navijača, on nasrnuo na njega!

Samoj utakmici prethodili su veliki neredi na tribinama Maracane zbog čega je kasnio i početak susreta, a nogometaši Argentine prosvjedovali su zbog tretmana svojih navijača od strane brutalne brazilske policije.

"Nažalost ne možemo zaboraviti na događaje koji su se dogodili na stadionu, nitko ne zaslužuje takav loš tretman, niti udarce, obitelji i preplašenu djecu usred stadiona gdje se trebalo samo gledati i uživati ​​u utakmici unutar onoga što je nogometni folklor. Nadamo se da se ovakve stvari nikada više neće dogoditi. Mi kao igrači uvijek ćemo braniti svoj narod, bez ikakve sumnje.", zaključio je bivši suigrač našeg Luke Modrića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RREAL MADRID 23.11.2023.

    Di Maria je jedan od najpodcjenjenijih igrača u povijesti nogometa. Gdje god je igrao bio je sjajan. Najviše mi ostaje u sjećanju sezona u Realu 2014 gdje je bio jedan od najboljih igrača pogotovo u finalu lige prvaka gdje je odigrao fenomenalnu utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare