To je to što me zanima!

Di Maria predvodio razigrani United protiv Nikinog QPR-a

Nogometaši Manchester Uniteda dobili su QPR na Old Traffordu 4-0. Di Maria je zabio i asistirao. Falcao je debitirao za United, Kranjčar je igrao 90 minuta za QPR
Vidi originalni članak

Domaći poraz od Swanseaja i dva gostujuća remija sa Sunderlandom i Burnleyem. To je bio ulazak Manchestera u novu sezonu. Najgori start od 1992. No čini se kako je United proigrao. 

Sjajna utakmica u 4. kolu i 4-0 protiv QPR-a. Angel di Maria zabio je prvijenac na Old Traffordu, kao i Ander Herrera, Wayne Rooney zaključio je lijepu priču u prvom dijelu golom minutu prije kraja. 

Di Maria je odigrao najbolju utakmicu u dresu Manchestera. Nakon gola u prvom dijelu, asistirao je Mati za 4-0. U međuvremenu je Van Gaal poslao Falcaa na zagrijavanje, a to je izazvalo erupciju oduševljenja na Old Traffordu. 

U 67. minuti Radamel Falcao ušao je na teren. Minutu prije toga Niko Kranjčar, koji je igrao cijelu utakmicu, imao je dva "lažnjaka" i udarac lijevom nogom preko gola. 

Na kraju lijepa predstava Manchester Uniteda, tri gola prije poluvremena što im je uspjelo prvi put nakon travnja 2013. godine. Di Maria je bio glavni pokretaš Uniteda, Herrera je također bio sjajan. Vratio je United osmijeh na lica navijačima.

- Mojoj ženi je danas rođendan. Evo joj sjajnog poklona. Dobro smo igrali, pogotovo sam zadovoljan s pojačanjima koji su se brzo prilagodili Premiershipu - rekao je Louis van Gaal nakon utakmice.

Premiership, 4. kolo:

  • Manchester United - QPR 4-0 (Di Maria 24, Herrera 36, Rooney 44, Mata 58)
Idi na 24sata

Komentari 76

  • Realan sa i to je to 15.09.2014.

    Angel je majstor i bit će ključan u Unitedovoj igri ove sezone , a i u narednim , svaka čast i samo naprijed CRVENI VRAGOVI <333333

  • K0c 15.09.2014.

    Pobijede jadni qpr i odmah su najjaci, manU logic xd

  • zeljkov1 15.09.2014.

    Kao navijač Real Madrida mogu samo plakati za Di Mariom.Protiv Atletica presmiješni,pogotovo drugo poluvrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare