To je to što me zanima!

Dick Advocaat: Nije istina da pregovaram s Rusima...

Čuo sam i ja da Hiddink neće proužiti s Rusima. Međutim, iz Ruskog nogometnog saveza dosada me nitko nije kontaktirao, rekao je Dick Advocaat
Vidi originalni članak

Iskusni nizozemski nogometni trener Dick Advocaat, trenutno izbornik belgijske reprezentacije i nizozemskog aktualnog prvaka AZ Alkmaara, odbacio je špekulacije da će naslijediti sunarodnjaka Guusa Hiddinka na dužnosti izbornika Rusije. Guus Hiddink, objavio je nedavno kako neće produžiti ugovor nakon njegova isteka (30. lipnja ove godine) u svojoj kolumni u nizozemskom De Telegraafu. Medijske špekulacije kako je aktualni izbornik Belgija Dick Advocaat izgledni kandidat za vođenje ruske reprezentacije čini se, nisu točne, ako je uzdati se u Advocaatovu izjavu.
- Čuo sam i ja za tu priču. Međutim, iz Ruskog nogometnog saveza dosada nitko nije sa mnom stupio u kontakt, nije bilo nikakvih pregovora - rekao je Advocaat.
Čak i u koliko dođe do kontakta, teško je za očekivati da će Belgijski nogometni savez raskinuti ugovor s Advocaatom, kako bi ovaj mogao preuzeti Rusiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Windir 15.02.2010.

    kakav lik...postani izbornik Zbornaje i imas za pit votke kolko oces.

Komentiraj...
Vidi sve komentare