To je to što me zanima!

Didi Drogba urlao na suca: Ti si blamaža i sramota!

Samo reakcija zaštitara spasila je norveškog suca Øvrebøa pred naletom razbješnjeloga napadača. Bjelokošćanin je očajnog suca i grubo vrijeđao
Vidi originalni članak

Bjelokošćanski napadač Chelseaja Didier Drogba zaradio je žuti karton u uzvratnoj polufinalnoj utakmici protiv Barcelone na Stamford Bridgeu (1-1) nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Uz Andreasa Iniestu, strijelca izjednačujućeg gola za Barcelonu u trećoj minuti sudačke nadoknade, koji je španjolskog predstavnika odveo u Rim, središnja figura dvoboja na Stamford Bridgeu bio je norveški sudac Tom Henning Øvrebø. Komotno je mogao u nekoliko navrata dosuditi penal za domaćine pri njihovom vodstvu 1-0. Ali nije!
Drogba je igrao do 72. minute, kada ga je Guus Hiddink povukao s terena. Svojim je gestikulacijama davao do znanja koliko je nezadovoljan odlukom svog trenera. No pravi šou je Drogba sačuvao za san kraj. Točnije, nakon što je Øvrebø već označio završetak dvoboja. Drogba je potpuno izgubio kontrolu te žestoko i neprekidno prigovarao norveškom sucu. Jedino Øvrebø i njegovi pomoćnici mogu znati što je Drogba sve sasuo sucu.
No, nakon što su ga zaštitari i njegov trener nekako uspjeli odvojiti od suca, koji je Drogbi pokazao samo žuti karton, stasiti je centarfor nastavio "ludilo" prema TV kameri, urličući:
- Sudac je blamaža, sudac je sramota!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 11 BILI 07.05.2009.

    Pa vidi i strani sudci znaju grisit.....jel maminjo zeli ovakve sudce da sude hrvatski derbi? aj ne ljutim se na norvezanina ako je grisija lipo je grisija....nevolin engleze zbog 15-stog svibnja 1945!

  • JAX 07.05.2009.

    pa bio je u pravu

  • DODTI 07.05.2009.

    nedavno se raspravljalo o uvozu sudaca pa ovaj je idealan za našu ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare