To je to što me zanima!

Diego Costa i Terry odlučili su gradski derbi: Još jednom 2-0

Nogometaši Josea Mourinha pobijedili su West Ham i sačuvali su vrh prvenstvene ljestvice. Terry i Costa zabili su golove, Chelsea treći put u nizu slavio s 2-0...
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Newcastlea, Chelsea je povezao tri pobjede u Premiershipu, a kao protiv Hull Cityja i Stoke Cityja, i protiv West Ham Uniteda bilo je 2-0 za "bluese". Igračima Josea Mourinha to je 14. pobjeda u prvih 18 kola, drže vrh ljestvice u Engleskoj sa šest bodova više od Manchester Cityja, koji ima utakmicu manje. 

John Terry zabio je drugi put u posljednja četiri dana. U 31. minuti bio je najspretniji u gostujućem šesnaestercu i razveselio je 41 tisuću gledatelja na Stamford Bridgeu. Terry je zabio i u pobjedi protiv Stokea. 

Diego Costa zabio je svoj 13. gol u prvenstvu u 62. minuti. Španjolski Brazilac obožava igrati na domaćem terenu, zabio je devet golova u osam utakmica na Stamfordu Bridgeu, samo jednom nije bio strijelac u domaćoj utakmici Chelsea u engleskom prvenstvu. 

Chelsea sad ima 45 bodova poslije 18 utakmica, a niz pobjeda 2-0 pokušat će nastaviti već u nedjelju u Southamptonu. West Ham ima 31 bod i na četvrtom je mjestu, u nedjelju dočekuje Arsenal.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Carrollcar 26.12.2014.

    Nikako nevolim taj Chelsea vjerojatno zbog Abramoviča(bez uvrede navijači)

  • volim lignje 26.12.2014.

    Plakat će Atletico za njim kad nebudu ostvarili ni blizu onog što su uspjeli prošle sezone, kad dođu tekme di će trebat igrač koji sam može potegnut, plakat će oni za klasom kao Costa, mijenjali ga za onu sjekiru koji trebaju gađat loptom ili ništa od njega, eh eh.

  • strmi007 26.12.2014.

    Costa nastavlja trpati

Komentiraj...
Vidi sve komentare