To je to što me zanima!

Diego Costa zabio u debiju za Chelsea, branio Matej Delač...

Chelsea je u Stožicama svladao Olimpiju 2-1, a u plavom dresu debitirali su pojačanja, Diego Costa, Cesc Fabregas i Filipe Luis. Branio je i naš Matej Delač...
Vidi originalni članak

U sklopu priprema za nadolazeću sezonu Chelsea je u slovenskim Stožicama odigrao prijateljsku utakmicu protiv Olimpije u kojoj je slavio 2-1. Bio je to debi pridošlih pojačanja, Diega Coste, Cesca Fabregasa i Filipea Luisa, a prvo poluvrijeme branio je i naš Matej Delač

Mlako je izgledala momčad Josea Mourinha na početku susreta, a domaćini su to uspjeli kazniti u 40. minuti kada je mladi Nik Kapun s nekih 14 metara snažno opalio i pogodio gornji desni kut. Delač nije ni trepnuo, a pun stadion oduševljeno je slavio. 

U nastavku Mourinho uvodi Čecha, Torresa, Terryja i Ivanovića, a u 56. minuti Fabregas je Costu 'izbacio u for', a ovaj ubrzo izbio sam pred domaćeg golmana i lakoćom pogodio za izjednačenje. Već osam minuta kasnije Torres je ubacio u gužvu u sredini gdje se najbolje snašao Kurt Zouma za preokret londonske momčadi. 

U 77. minuti Torres je na ubačaj s lijeve strane s tri metra promašio prazan gol, i tako nasmijao domaće gledatelje, ali i podsjetio da nije potpuno 'prebolio' sušno razdoblje kada nije mogao zabiti 'nikome niodkuda'. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • llmv 28.07.2014.

    kako set bezobrazni ajde se vi javite kad napravite sve što i Torres on je doveo Španjolsku do naslova europskih prvaka sad se vidi kakva su ljudi gamad prebrzo zaboravljate što je taj čovjek učinio DO GA VI SAD ISMIJAVATE ZATO ŠTO NIŠTA ŠTO JE ON NAPRAVIO VI NEMOŽETE AJDE MI VI ZABITE S VRATOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Veco2307 28.07.2014.

    Ovo je bilo teže promašit nego zabiti xd http://giant.gfycat.com/ConcreteSmoothAmoeba.gif

  • Mustafa Aga 28.07.2014.

    Neko mora pobediti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare