To je to što me zanima!

Diego: Italiji je nedostajala klasa Tottija ili Del Piera

Ispadanje svjetskih prvaka Talijana već u prvome krugu i dalje je jedna od glavnih tema na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Svoje je objašnjenje kraha “azzurra” u subotu dao i argentinski izbornik Diego Maradona koji je nedvojbeno jedna od najvećih zvijezda SP-a, pa i ne čudi da ga novinari pitaju za mišljenje o svemu.
- Nisam očekivao tako rano ispadanje Italije. Očito joj je nedostajao igrač poput Francesca Tottija ili Alessandra del Piera. Situacija bi bila drugačija da Talijani imaju klasnog igrača - istaknuo je Maradona.
- Žao mi je što su ispali na takav način. Momčad poput Italije ne smije završiti natjecanje u prvom krugu. Obrana i vezni red Talijana su bili dobri, ali nešto im je nedostajalo u ofenzivi. No, bez obzira na sve, ne želim kritizirati Marcella Lippija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • veky031 26.06.2010.

    hvala bogu da je netko i to rekao...svakako im je falio netko tipa Tottija i Alexa..

  • kantrida 26.06.2010.

    italija vec jako dugo nema kvalitetne igrace, kao 80 tih i 90 tih proslog stoljeca

  • marko10000zg 26.06.2010.

    \"•Diego: Italiji je nedostajala klasa Tottija ili Del Piera\" kakav FUCKING Diego. Diego igra za Juve, ovo je Maradona!!! 2. puta kada budete citirali Pelea napisite Edison Arantes do Nascimento ili za Pranjica samo Danijel.... Ovo je imbecilno

Komentiraj...
Vidi sve komentare