To je to što me zanima!

Diego Maradona: Ja i moji dečki smo na Božjem putu

Što sucima treba da napokon počnu vaditi žute i crvene kartone za prekršaje na Messiju?!, požalio se na tretman kod sudaca argentinski izbornik
Vidi originalni članak

Sudac je odsvirao kraj utakmice s Grčkom, Diego je stisnuo ruke, nekoliko minuta čestitao igračima i onda sve prekrižio.
- Sad počinje neki drugi put, puno teži za nas - rekao je Maradona, koji na taj teži, “Božji put”, kreće točno 24 godine nakon što je “Božjom rukom” krenuo po naslov svjetskog prvaka.
Tog 22. lipnja 1986. godine zabio je Englezima rukom u četvrtfinalu i potom postao svjetski prvak, 22. lipnja 2010. kreće kao trener po naslov svjetskog prvaka. Dosad su ga na tom putu gazili svi redom i tek nakon velike dominacije u prve tri utakmice kritike su malo popustile. Ali Diego nije.
- Pogledajte ove igrače. Oni su stopostotni profesionalci koji brane boje Argentine. A vi, koji ste nas kritizirali zbog igre u kvalifikacijama, morate sad tražiti oprost. Pokazivali ste tako malo poštovanja prema ovim igračima, ali mi smo vam ovim još jednom dokazali da ste bili u krivu.
Da nema u njemu ni trunke taštine, Diego Maradona pokazao je i uoči utakmice. Kapetana Javiera Mascherana ostavio je na klupi, a vrpcu, umjesto da je da iskusnom Veronu, dao ju je Messiju. Time je Diego nestao iz argentinske povijesti, sad je Lionel Messi najmlađi kapetan Argentine ikad. Prva prepreka na argentinskom putu do naslova svjetskog prvaka je Meksiko, ali Diego se najmanje boji njega. Najveći protivnici su mu suci i lopta.
- Što sucima treba da napokon počnu vaditi žute i crvene kartone za prekršaje na Messiju?! Čim dobije loptu, počnu ga udarati po nogama. Što se lopte tiče, ona je užasna. Pogotovo momčadima poput naše, koja igra tehnički nogomet.
Samo desetak dana trebalo je Maradoni da od statusa “luđaka” dođe do statusa čovjeka kojeg se sluša. No ne osvoji li naslov, ponovno će ga “razapeti”.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boixos os 24.06.2010.

    chevaperu piše se Božji :)

  • boixos os 24.06.2010.

    Maradona majstore!!!išo mi je na živce u početku al sad kad ga vidim uvijek me obraduje...ide Argentina do kraja a onda ćete ušutit svi :)

  • Windir 24.06.2010.

    a ovaj maradona je vise naporan s tim vjerskim tračarijama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare