To je to što me zanima!

Diego Maradona u Inter dovodi zeta, Kuna Aguera

Prije nekoliko tjedana talijanski mediji su na široko pisali o mogućoj suradnji Intera s najboljim nogometašem svih vremena Maradonom
Vidi originalni članak

Prema prvim podacima suradnja između prvaka Italije i Maradone trebala je biti okrunjena svojevrsnim skautingom u kojem bi ponajbolji igrač svih vremena obilazio cijelu Južnu Ameriku u potrazi za mladim talentima. Samo neki mediji u početku su se usudili prognozirati kako Maradona u Inter dovodi svog zeta, genijalnog napadača iz Atletico Madrida Kuna Agüera. Sada kada se zna da su Maradona i Kun postali obitelj, Agüero i Maradonina kćer postali su roditelji, ta informacije i ne zvuči toliko nemoguće. Moratti, vlasnik Intera, je svojim izjavama dao naznačiti kako je moguće da se takav posao ostvari, a po pisanju talijanskih medija u srijedu, rezultat bi se moglo vidjeti već dan poslije. Dio Interova čelništa je otputovao u Čile gdje će argentinska reprezentacija u srijedu navečer odigrati kvalifikacijsku utakmicu za SP 2010. godine. Nakon toga će za isti stol sjesti Maradona, Agüero i čelništvo Intera. Do kraja vikenda mogle bi doći prekrasne vijesti za Interova trenera i sve navijače plavo-crnih.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_29907 15.10.2008.

    bolje ti je u milan....bia bi milan ubojit sa ronaldinhom,kakon,paton i agueron

  • left1 15.10.2008.

    Smiješno, kako to da već nije iskonstruirana priča da se zapravo ide po messija jer mu je publika na Nou Campu zazviždala jednom pa se on naljutio i želi napustiti klub.....Aguero će otići u Man City jer ovi šeici sada žele pokazati svoju moć a kud bolje nego kupiti Aguera za početak.

  • Mihaljevic 15.10.2008.

    Ovo je igracina... U manageru glavni napadac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare