To je to što me zanima!

Diego Maradona: Važno je bilo pobijediti, to se broji

Bilo je važno iskoristiti prilike. Nismo ih uspjeli sve iskoristiti i Nigerija je u završnici imala šansu. S tri boda stekli smo sigurnost, kaže Diego Maradona
Vidi originalni članak

Argentinska nogometna reprezentacija doputovala je u Južnoafričku Republiku kao jedan od favorita. Početak nije bio lak, no protiv Nigerije je Argentina izgledala dominantno. Da je bilo više sreće, Nigerija je mogla teško stradati. Nigerijski golman Vincent Enyeama također je krivac što je Argentina pobijedila sa samo 1-0. Nakon 37 minuta utakmice, Leo Messi je već uputio jednak broj udaraca u okvir gola kao sve reprezentacije prvog dana SP-a. Maradona je bio zadovoljan s tri boda, no ne i napadačkim učinkom.
- Bilo je važno iskoristiti prilike. Nismo ih uspjeli iskoristiti sve i Nigerija je u završnici imala šansu. Postoje neke nogometne zakonitosti, hvala Bogu, ovaj se puta nisu ispoljile. Nigerijski golman je bio nevjerojatan - izjavio je Maradona nakon svoje debi-utakmice u izborničkoj ulozi kada je SP u pitanju.
- Najvažnije je bilo pobijediti i to nam je pošlo za rukom. S tri boda stekli smo sigurnost za nastavak turnira - zaključio je argentinski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kurcoslav 12.06.2010.

    E moj Maradona, vidjeli smo kakav si stručnjak kroz kvalifikacije, i samim time što si izostavio jednog od najboljih defanzivnih veznih na svijetu- Cambiassa. A i J. Zanettija, koji je bio kapetan Argentine dugi niz god. Pa neki stručnjak bi doveo ovakvu Argentinu do finala bez pol muke, a ja ti prognoziram maximalno osminu finala i bok

  • HUMI 12.06.2010.

    Što je ,je...istina živa...to je ko i u školi kada ti kažu profesori: Što će ti poklonjena petica ,evo ti zaslužena četvorka... Kada meni na svjedodžbi piše 5 niko ne zna da je poklonjeno... Tako i u nogometu...3 boda su 3 boda,imaju fore ispraviti svoje greške..Što nama vridi da smo masu puta bili super razigrani kada nismo davali golove!? golovi su važni ..

  • dotur 12.06.2010.

    Vamos Diego!

Komentiraj...
Vidi sve komentare