To je to što me zanima!

Simeone: Uh, kako boli! Nitko se ne sjeća gubitnika iz finala

Ne znam koji poraz boli više, onaj iz Lisabona ili ovaj iz Milana. Ali stvarno boli. Vidjeti ljude koji su platili da dođu ovdje..., shrvan je bio Diego Simeone
Vidi originalni članak

Čestitam Realu, bio je bolji od nas, ovaj put na penale. Nažaslot, gubitnika iz finala nitko se neće sjećati, rekao je Diego Simeone, nakon što je njegova momčad drugi put u tri godine ispala u finalu od gradskog rivala.

- Počeli smo loše, ali onda smo se organizirali. Ne znam koji poraz boli više, onaj iz Lisabona ili ovaj iz Milana. Ali stvarno boli. Vidjeti ljude koji su platili da dođu ovdje... Osjećam da sam odgovoran jer im nisam dao što su htjeli. To stvarno boli. Izgubiti tako dva finala... No moj život nikad nije bio lagan. Idemo sad zaliječiti rane - rekao je Simeone i dodao:

- Imam jake igrače, prave borce. Rekao sam im da ne plaču na terenu. Nije nam bilo suđeno.

Zidane: Ne želim analizirati, već slaviti

Kad radite s momčadi kao što je ova, možete napraviti velike stvari. Sve smo postigli kroz rad i trud, rekao je Zinedine Zidane, koji je postao tek sedmi čovjek s trofejem Lige prvaka kao igrač i kao trener.

- Za ovo smo radili od početka sezone. Ne želim sad analizirati utakmicu, već slaviti. Perezu sam zahvalio što mi je dao šansu na klupi - dodao je Zidane.

- Čestitke Atleticu i Simeoneu koji je veliki trener. Istrošili smo se do maksimuma. Penali su otišli na našu stranu, ali moglo je završiti i drugačije - rekao je prvi francuski trener osvajač Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Emperor 30.05.2016.

    Ako Simeone ode iz Atletica, ovi se vraćaju u sredinu tablice. Ne znam tko drugi može nastaviti gdje je on stao jer je od kluba napravio ime i veličinu.

  • strmi007 29.05.2016.

    Bit će bolji drugi put

  • doktor2702 29.05.2016.

    jaaaaa sammmmm doktor

Komentiraj...
Vidi sve komentare