To je to što me zanima!

Dijagnosticirali mu leukemiju: Zbog trenera su obrijali glave

PODRŠKA TRENERU Igrači NFL momčadi Indianapolisa u znak potpore obrijali su glave na ćelavo kad su saznali da njihv trener Chuck Pagano boluje od leukemije
Vidi originalni članak

Chucku Paganu, treneru NFL momčadi Indianapolisa, u rujnu su dijagnosticirali leukemiju. Igrači su se rasplakali u svlačionici. Zbog zračenja trener je izgubio kosu, pa su svi igrači otišli k frizeru pod škare u znak potpore voljenom Paganu.

- Ponosan sam na svoje igrače. Tako lijepu gestu za našeg bolesnog trenera nisam mogao ni zamisliti - napisao je na Twitteru Jim Irsay, predsjednik Coltsa.

Nakon što je doznao da je teško bolestan, Pagano je okupio igrače i rekao im da odlazi s mjesta trenera. Nije bilo igrača koji nije pustio suzu. Pagano je mjesec i pol dana bio u bolnici, no u nedjelju je dobio dozvolu da dođe na utakmicu protiv Miamija. Coltsi su pobijedili i sutradan odlučili obrijati se na “nulericu”.

- Pagano je zapravo otac svim igračima. Uvijek sasluša sve naše probleme - rekli su igrači, koji jedva čekaju da se Pagano vrati na klupu. Liječnici su rekli da se bolest povlači, ali da trenera očekuju dug oporavak i još terapija zračenjem.

- Vratit ću se. Želim udati još dvije kćeri, ali i osvojiti NFL naslov s Coltsima. Nekoliko puta - rekao je trener Chuck Pagano.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 4Life 09.11.2012.

    Svaka cast

  • GOGS_3 09.11.2012.

    Svaka čast, prijatelj se u nevolji poznaje!

  • kaiyla 09.11.2012.

    svaka čast))

Komentiraj...
Vidi sve komentare