To je to što me zanima!

Dijamantni CR7: Imam sve, na terenu i van njega sam primjer

Igram u fantastičnom klubu, imam fantastičnu obitelj, četvero djece, zdrav sam. Imam sve. Za ostalo me nije briga. Istina će izaći na vidjelo, rekao je Ronaldo o optužbama za silovanje američke manekenke
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo vratio se na Old Trafford kao igrač Juventusa gdje će u utorak igrati protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Navijači Uniteda nikad mu neće zaboraviti šest sezona u crvenom dresu u kojem je osvojio tri naslova prvaka, Fa Cup i Ligu prvaka.

VIDEO Nisu ga zaboravili: Fanatičan doček Ronalda u Manchesteru

Toplo su ga dočekali navijači mančesterskog kluba u zračnoj luci. Ronaldo se potom pojavio na presici, u crnom odijelu s dijamantnim satom, dijamantnim prstenom i 'hat-trick' dijamanata - dijamantnim naušnicama.

'Niste me slušali?'

Jedan dio presice Ronaldo je odgovarao na optužbe o navodnom silovanju za što ga tereti manekenka Kathryn Mayorga (34), koja ga je optužila da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu u hotelu u kojem je radila kao hostesa.

Tada joj je, kako tvrdi, isplatio 375.000 dolara za šutnju, ali devet godina kasnije Amerikanka je ipak odlučila izaći u javnost. Njemački Der Spiegel je objavio i mailove koje je navodno poslao Ronaldov odvjetnički tim, a u kojem Cristiano priznaje da mu je djevojka rekla da prestane. U mailovima piše i kako je Ronaldo rekao da je bilo predigre, što je Kathryn demantirala.

- Znam da sam primjer, znam to 100 posto. Na terenu i izvan njega. Zato sam uvijek nasmijan i sretan. Igram u fantastičnom klubu, imam fantastičnu obitelj, četvero djece, zdrav sam. Imam sve. Za ostalo me nije briga - počeo je Ronaldo.

Engleske novinare zanimalo je kako se osjeća kad zna da je američka policija otvorila istragu zbog optužbi o silovanju iz 2009. godine. 

- Niste slušali što sam vam rekao? Ja sam sretan čovjek. Dali smo izjavu prije dva tjedna. Ne želim lagati, neću lagati. Moji odvjetnici su sigurni, ja sam također. Uživam u nogometu i životu. Istina uvijek izađe - dodao je Portugalac.

NAVODNO SILOVANJE "Dosje Ronaldo": Zbog optužbi svi mu počinju okretati leđa...

Ronalda u je United doveo sir Alex Ferguson kao 18-godišnjaka.

- Jako je emotivno vratiti se. Osvojio sam ovdje dosta trofeja, Alexa Fergusona nikad neću zaboraviti. Bit će nam teško, United ima dobru momčad i igra doma, ali imamo i mi svojih aduta. Juventus i Real? Ne bih uspoređivao, drago mi je što sam igrao u Manchesteru i Realu i što sam igram u Juvenusu - diplomatski je završio Ronaldo.
 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • JebemRadoznale.. 23.10.2018.

    Jbt likuša odlučila izači u javnost da joj nije nestalo para nebi ni izašla.. I tu kai glumi nevinašce kao silovao me i onda se odlučila obogoatit i lagati kao da je teško reci da te neko silovo

  • Kranksvester 23.10.2018.

    Zašto se konstantno potencira da je ona Američka manekenka?? Bila profesorica u šk i to je to.. na google se ne mogu nigdje naći nekakvi njeni editorijali.. kakva je to manekaknka o kojoj nema zabiljeena ni jedna prof slika na internetu niti revija na kojoj je nosila? Danas je očito svaka druga cura manekenka, samo je potrebno napraviti instagram profil, okačiti nekakvu obleku na sebe i prozvati se manekenkom

  • Robert Dani 23.10.2018.

    Koji psihopata mila majko?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare