To je to što me zanima!

Dimitar Berbatov prekida reprezentativnu karijeru?

Skupocjeni napadač Manchestera i bugarske reprezentacije Dimitar Berbatov ovih dana nalazi se na udaru izbornika, ali i ljutih navijača
Vidi originalni članak

Nakon 0-0 njegove Bugarske protiv Italije i Gruzije, navijači su bili izuzetno ljuti na igrače, a posebno na kapetana Berbatova. U zračnoj luci u Sofiji su dočekali reprezentativce i gađali ih jajima i toaletnim papirom. Nakon upućenih kritika proširila se glasina da Berbatov čak razmišlja o napuštanju reprezentacije. Iduća prijateljska utakmica protiv Srbije mogla bi pokazati i što o svemu misli izbornik Plamen Markov. Ukoliko ga ne pozove na okupljanje, moglo bi to značiti da napadač neće više oblačiti dres nacionalne vrste.
- Berbatov je jako daleko od svojih kvaliteta. Ako netko ne želi igrati za reprezentaciju, ja ga neću siliti - rekao je Markov.
Loša utakmica protiv Gruzije zasmetala je i dopredsjednika saveza Jordana Lechkova.
- Njegov posao je da zabija golove, a to ne čini. Protiv Italije pretrčao je samo dva kilometra, a u takvoj je utakmici normalno da igrač pretrči 9 ili 10 kilometara za 90 minuta. Dimitar je kapetan i mora biti primjer svim ostalim igračima. Mora davati najbolje od sebe na terenu - završio je Lechkov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare