To je to što me zanima!

Dimitar Berbatov: Spasio sam momčad od "ribanja"

Nakon što smo propustili 2-0 znali smo da će nas šef "izribati". Bio je to čaroban dan. Zabio sam hat-trick i dobili smo najvećeg rivala, kaže Dimitar
Vidi originalni članak

Da nisam zabio pobjednički gol protiv Liverpoola, trener Ferguson pobjesnio bi na nas u svlačionici - izjavio je junak nedjeljnoga premierligaškog derbija Dimitar Berbatov. Zabio je bugarski nogometaš sva tri gola za Manchester United u domaćoj 3-2 pobjedi nad Liverpoolom u srazu 5. kola engleskog prvenstva. Postao je prvi igrač mančesterske momčadi s hat-trickom u dvobojima protiv Liverpoola nakon 64 godine. Pobjednički je gol 29-godišnji bugarski centarfor zabio u 84. minuti:
- Nakon što smo propustili 2-0 vodstvo i dopustili Liverpoolu da izjednači, znali smo da će nas šef "izribati" u svlačionici. Bio je to čaroban dan za mene. Zabio sam hat-trick i pobijedili smo najvećeg rivala - rekao je Berbatov dodavši:
- Nakon toga svi su u svlačionici bili sretni. Najbolja utakmica u dresu Uniteda? Vjerojatno. Nadam se da neće biti posljednja.
Drugi gol na utakmici, koji je zabio u 59. minuti, bio je majstorski, postignut škaricama preko glave nakon ubačaja Portugalca Nanija.
- Nisam vidio kamo je lopta otišla nakon što sam je udario. Čuo sam s trave huk s tribina pa mi je bilo prilično jasno što se dogodilo. Lijepo je zabiti takav gol, no centarforima je svaki gol jednako vrijedan, baš kao i momčadi. Nije bitno je li zabijen škaricama ili je gurnut u mrežu s gol-linije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • silvianavarro 20.09.2010.

    On mi je antipatičan ali zaista kako u posljednje vrijeme igra,skidam mu kapu do poda! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare