To je to što me zanima!

'Dinamo besplatno dovodi mog Iranca, a vrijedit će 10 mil. €'

Mladi Iranac po Transfermarktu u ovom trenutku vrijedi 700 tisuća eura, u Dinamo će doći bez odštete, ima 22 godine, a Branko Ivanković mu predviđa veliku budućnost i dobru zaradu za Dinamo
Vidi originalni članak

Sadegh Moharrami. To je igrač iz mojeg kluba koji će biti novo pojačanje Dinama. Igra na poziciji desnog bočnog i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač, rekao je u razgovoru za Germanijak Branko Ivanković.

Bivši Dinamov trener u Persepolisu radi sjajan posao, navijači ga obožavaju, a poznavanje iranskog nogometa i nogometaša u ovom slučaju dobro će doći i 'modrima'. Jer, Moharramiju Tanac predviđa veliku karijeru.

- Za Dinamo će to biti jedno od najvećih pojačanja posljednjih godina, jedan od najboljih stranaca. Istječe mu ugovor i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač. Vjerujte mi, Dinamo će za nekoliko godina na njemu zaraditi deset milijuna eura - optimističan je Ivanković.

Moharrami ima 22 godine i prema Transfermarktu vrijedi 700 tisuća eura, prirodna mu je pozicija na desnom beku, no može popuniti i desnu stranu u veznom redu. 

- Očekivao sam puno više od Dinama. Zbog toga su potrebna velika pojačanja za napad na Ligu prvaka. Moj Iranac će biti pravo pojačanje, samo treba još takvih - kaže Ivanković za Germanijak.

O Irancu se pričalo još u zimskom prijelaznom roku, no tada bi 'modri' morali platiti odštetu te su procijenili da će do kraja sezone izgurati sa Stojanovićem, a onda se u ljetnom prijelaznom roku okrenuti Moharramiju koji, eto, sad dolazi bez odštete. Po Ivankovićevim riječima, sjajan posao za Dinamo.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mercedes s klasa 18.05.2018.

    Iranac da će vrijediti 10 milijuna. pa čim ovog ivankovića hrane tamo dolje

  • BrunoŽeruk 18.05.2018.

    Sjećam se izvjesnog Ali Karimija, koji je isto najavljivan kao veeeeeliko pojačanje za Dinamo, odigrao je čak 1 utakmicu.

  • Robi K.(IIIa) 18.05.2018.

    Još jedan što ne zna čemu služi toalet papir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare