To je to što me zanima!

Dinamo bez golgetera, ali zato se vratio pravi Chago

Prijateljska utakmica s Olympiacosom (1-1) je pokazala Dinamove dobre i loše strane. Stvarali su 'modri' prilike, ali nije ih imao tko 'pospremiti'
Vidi originalni članak

Chago ili Badelj? U prošloj sezoni nije bilo dileme - Badelj. Chago je bio na posudbi u Istri, daleko od prave forme. No, ove sezone moglo bi se mnogo toga promijeniti u Chagovom statusu. Igra u prvom sastavu, zabija, dijeli lopte, Chago je ono što je Badelj bio za Dinamo prošle sezone.
- Da se sutra igra s Koprom, Chago bi bio u prednosti u odnosu na Badelja - kaže Dinamov trener Velimir Zajce za VL i samo potvrđuje sjajnu formu Chaga, ali i zabrinjavajuću Milana Badelja, koji je prošle sezone gotovo sam 'vukao' Dinamo.
Chago je, s druge strane, sretan što je dobio priliku.
- Vidim da je i trener zadovoljan. Drago mi je - dodao je Chago.
A prijateljska utakmica s Olympiacosom (1-1) pokazala je Dinamove dobre i loše strane. Stvarali su 'modri' prilike, ali problem je što ih nije imao tko zabiti. Vidi se da 'modrima' nedostaje onaj pravi golgeter.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_44083 03.07.2010.

    Zar mandžukić nije pravi gologter,,,ili igra u repki samo zato što se treba prodati???Ljudi budimo realni ne igraju oni što zaslužuju,nego oni što se trebaju prodati...

  • neo-vinkulja 03.07.2010.

    sa samirom i čag(lj)om....nekako s proljeća,tamo nisam pola stoljeća...

  • veky031 03.07.2010.

    NK Metalac :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare