To je to što me zanima!

Dinamo Bjelovaru poklonio 200 tisuća kn; Petev: Bilo je dobro

Što reći nakon ovakve utakmice. Najavljivali smo da želimo renomiranom protivniku pružiti veliki otpor i ako nam se ukaže prigoda proći dalje. Zasluženo su pobijedili, rekao je trener Bjelovara Mario kos
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Bjelovar u osmini finala Kupa 2-1. Domaći su kod 1-0 promašili zicer i pogodili dvije prečke, a kod 2-1, u zadnjim sekundama utakmice, promašili šansu za izjednačenje. Mario Kos, trener NK Bjelovara, bio je pomalo i razočaran krajnjim ishodom.

- Što reći nakon ovakve utakmice. Najavljivali smo da želimo renomiranom protivniku pružiti veliki otpor i ako nam se ukaže prigoda proći dalje. Prvi gol smo primili nakon greške. Imali dvije prečke gdje se lopta odbila na liniju gola. Čestitke Dinamu, pobijedili su zasluženo.

Ivajlo Petev poželio je Bjelovaru sreću dalje u sezoni.

- Zadovoljan sam prolaskom. U prvih pola sata nismo iskoristili neke prilike. Imali smo prigode za drugi i treći zgoditak i nismo ih iskoristili i imali smo dosta sreće jer su domaćini pogodili dvije prečke. Kod gola Bjelovara dva puta smo pogriješili i onda smo morali braniti taj rezultat. Bjelovaru želim da uđe u drugu ligu, a atmosfera je bila sjajna.

Na utakmici je bio i savjetnik uprave Dinama Zdravko Mamić.

- Uvijek mi je lijepo u rodnom gradu. Što se tiče utakmice, atmosfera je bila sjajna, a Bjelovar me ugodno iznenadio. Imali su dvije prečke i jednu sto postotnu prigodu. Želim im puno uspjeha.

Saznali smo da je Dinamo svojem domaćinu, NK Bjelovaru donirao 200 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Josip Joe Milovich 26.10.2016.

    Kakva sramota, nekad su barem skrivali kupovinu bodova, sad javno to rade!

  • mario080 26.10.2016.

    Dinamo platijo ubaprijed dogovorenu cifru da bi prosao dalje...sramota

  • 25.10.2016.

    Kupuje simpatije sa sitnisom !!Neznam ko jos pada na te prozirne fore

Komentiraj...
Vidi sve komentare