To je to što me zanima!

Dinamo će otkupiti Kaneka jer za njega već ima sjajnu ponudu?

Modri će, logika nalaže, aktivirati klauzulu na kraju sezone i otkupiti Japančev ugovor od japanskog Sappora za 1,1 milijuna eura. Ali hoće li on i sljedeće godine igrati za Dinamo, to je neka sasvim druga priča
Vidi originalni članak

"Šuriken iz Saitame", Takuro Kaneko, prometnuo se u spasitelja Dinamove jeseni. Dok zbog ozljede nije bilo Brune Petkovića, Japanac je vukao "modre", spašavao koliko je mogao i postao miljenik zagrebačke publike. Međutim, njegova sudbina na Maksimiru i dalje je neizvjesna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo će, logika nalaže, aktivirati klauzulu na kraju sezone i otkupiti Japančev ugovor od japanskog Sappora za 1,1 milijuna eura. Ali hoće li on i sljedeće godine igrati za Dinamo, to je neka sasvim druga priča.

Naime, japanski Goal tvrdi da će Dinamo kupiti Kaneka, ali samo zato da bi ga prodali u Bundesligu. Japanci pišu kako Dinamo ima na stolu ponudu Freiburga tešku šest milijuna eura fiksno te još dodatna dva kroz razne bonuse.

UIGRAVANJE ZA PROLJEĆE Dinamo pronašao protivnike za prijateljske utakmice. Evo kako će Jakiroviću izgledati pripreme BLIZU MAKSIMIRA Doznajemo: Hajduk nikad nije bio opcija, Brekalo jedino želi u Dinamo i sad je još korak bliže!

Hoće li Dinamo ganjati "brze novce" ili gledati dugoročno i eventualno zaraditi na Kaneku još veći novac, tek ćemo vidjeti. Inače, Dinamo je njegovu posudbu platio 400.000 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Vladovladić_2 01.01.2024.

    Dinamo kupio još jednog Japanca - 69 kg. Hebeš klub kojem cijela ekipa uđe u lift a ne pali se lampica

  • Ivan Subasic 28.12.2023.

    dynamo je sramota RH , propala prcija bankomat BIH bjeguncima…

  • ignor 28.12.2023.

    Ocito ista prica kao sa mamicem, sto valaja odmah prodaj. Zato ti i bude na stadionu 2000 ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare