To je to što me zanima!

Dinamo dobio Lokomotivu nakon sumnjivog penala...

U 24. kolu HNL-a Dinamo je na Maksimiru jedva dobio Lokomotivu. Rijeka je pregazila Međimurje, Šibenik je bio bolji od Zagreba, Belupo od Osijeka
Vidi originalni članak

'Modri' su nakon poraza od Hajduka u Kupu tražili povratak pobjedničke atmosfere. U goste ime je stigla Lokomotiva. Već u šestoj minuti, na opće iznenađenje - penal za Dinamo. Mandžukić je bio u skoku između dva igrača Lokomotive, za suca nema dvojbe, penal. Siguran strijelac bio je Sammir. Dinamo je na Maksimir istrčao bez ozlijeđenih Badelja, Ibaneza, Kovača i Moralesa. Nakon brzog gola Sammira Lokomotiva je mogla brzopotezno izjednačiti, ali je Butina sjajno ukrotio udarac Mršića. Dinamo je do kraja poluvremena držao prednost i s pola snage otišao na odmor s minimalnim vodstvom.
U drugom je dijelu Dinamo igrao koliko mu je trebalo. Ništa se nije bitnije događalo sve do 66. minute i prilike 'modrog' Brazilca Dodoa, ali je golman Lokomotive Kelava sjajno reagirao. Utakmica je bila puna trke, ali bez nekih akcija. Ono malo gledatelja koji su došli na Maksimir zaista nisu mogli uživati u atraktivnosti, a za to krivica ide ponajviše 'modrima', koji su nekoliko puta kvalitetniji od gostiju, ali ovoga puta to nisu ničime pokazali. Lokomotiva je u zadnjim sekundama mogla i izjednačiti, ali Havoić je glavom pucao kraj gola.

HNL, 24. KOLO:
Dinamo  - Lokomotiva 1-0 (Sammir 6)
Istra - Zadar 2-0 (Traore 58, Šehić 70)
Croatia Sesvete - Inter 3-1 (Pokrajčić 10, 26, 47 / Sivonjić 68)
Karlovac - Varteks 1-1 (Tkalčić 13 / Tokić 52)
Međimurje - Rijeka 1-5 (Gerc 21, 31, 48, Kreilach 30, Đalović 78, Golubović 90)
Osijek - Slaven Belupo 0-1 (Mujanović 4)
Šibenik - Zagreb 3-1 (Bačelić-Grgić 3, 70, Zec 53 / Ljubojević 66)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ultras1982 10.04.2010.

    u europi suci nisu na strani dinama zato i nemogu nista jel oni su naucili na \"dvanajestog\"igraca u hnl a toga u europi nema!!!

  • 10.04.2010.

    Na tablici se nebi ni poznalo pa sam zelio pobjedu Lokomotive, misleci da ce se nesto promjeniti, ali nista..... Jedino me jos muci pomisao, da se nije mozda Zdravko \"razbolio\", odavno je trebao Jurcica poslat u tripm........

  • vlaka 10.04.2010.

    Prvo kad san ovo vidija da je Dinamo dobija nakon sumljivog penala pomislina sa na suce hahaha :DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare