To je to što me zanima!

Dinamo dočekala interventna zbog sukoba BBB-a i Antolića

Kako doznajemo prije leta za Zagreb jedan je Bad Blue Boys koji je letio avionom prije Dinamovog verbalno napao Dinamova direktora za sigurnost Krešimira Antolića
Vidi originalni članak

Ispred Zračne luke Franjo Tuđman i oko Dinamovog autobusa koji je čekao igrače na povratku iz Belgije bila je interventna policija, 20-ak pripadnika interventne bilo je tu zbog mjera predostrožnosti.

Naime, kako doznajemo prije leta za Zagreb jedan je Bad Blue Boys koji je letio avionom prije Dinamovog verbalno napao Dinamova direktora za sigurnost Krešimira Antolića.

VIDEO/MODRI STIGLI KUĆI 'Proslava? Smjeli smo popiti pivo ili dva i onda na spavanje'

Počela je verbalna rasprava, ali nije bilo fizičkog kontakta, no kako su BBB-i doputovali u avionu prije za svaki slučaj je nakon leta kojim su došli igrači, stožer i vodstvo Dinama u zračnoj luci bila interventna policija.

Svakako nije lijepo vidjeti da se nakon velike Dinamove pobjede oko Dinamova busa šetaju interventni policajci jer to nije bio dobar znak, ali po dolasku u Zagreb više nije bilo nikakvih problema.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • filip33 05.10.2018.

    Taj Antolić je isto faca i pol.... Došao je na to mjesto iz policije iz Heinzelova i sad ko ga god krivo pogleda evo mu vod interventne policije na vrat. Baš je hrabar taj povjerenik za sigurnost, ne može ni sebe čuvati

  • zuluf_52 05.10.2018.

    To su huligani i izgrednici a ne navijaci, treba ih maknuti sa stadiona

  • saitek1970 05.10.2018.

    ako igraju loše ne valja, ako igraju super opet ne valja, ma sve u vražju mater...

Komentiraj...
Vidi sve komentare