To je to što me zanima!

Dinamo dogovorio sastanak s navijačima pa se nisu pojavili

Činilo se kako inicijativa 'Zajedno za Dinamo' napreduje no kako prenose Sportske novosti, nakon što se Dinamo nije pojavio na zakazanom sastanku 'veza' je pukla
Vidi originalni članak

Nakon godinu dana bojkota najvjernijih navijača Dinama, činilo se kako odnosi između kluba, Mamića i boysa napreduju te da se nadzire rješenje i kraj cijeloj priči. No navijači sad 'prijete' da će objaviti inkriminirajuće dokumente koje posjeduju u vezi nepravilnosti i načina poslovanja Zdravka Mamića u Dinamu.

Konstruktivni razgovori između navijača BBB i Uprave pod građanskom  inicijativom 'Zajedno za Dinamo' počeli su prije mjesec dana i činili se uspješnima sve do jučer kada se uprava nije pojavila na sastanku koji su dogovorili. U Dinamu se zatim nisu odazvali na učestale pozive navijača, a nisu ni da li objašnjenja oko nedolaska. Time su pokrenuli novi bunt navijača i najvjerojatnije novi bojkot.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • meraklija1 25.07.2011.

    j... se mamicu za vama i bbb on je sebe osigurao a vi se tu natezete a radite za 2.000 tisuce kuna gledajte svoja posla od dinama nema nista dok je mamic markovic i srebric u dinamu.mamic kao dovodi tihomira purdu pravi od covjeka budalu daje mu kao para sve je to trik mamic glumi veliku hrvatinu a ppokro je i iznjeo iz dinama sve sto je mogao

  • TuborG 25.07.2011.

    Nemaju svi toliko novaca da idu na sve tekme, ja trebam proći 250km da bi dosao u Maksimir, tu uracunaj koliko je to novaca za gorivuo, pa za autoput, pa nesto da imas u sebe za pice i to... i uza sve to moram uzet dan naglavacke samo zbog tekmei sada ti meni govoris da bi ja trebao dolazit na svaku utakmicu...lako je kada mamica da 100kn pa sa glavom u torbi ides na tekmu.

  • robert0007 25.07.2011.

    Milsim da Mamic ne bi trebao otici iz Dinama,jest on onako malo,da kazem na svoju ruku,ali sumnjam da bi itko drugi mogao ovako voditi Dinamo. Pogledajte Hajduk,svake godine novi predsjednik,zatim novi neki odbor i svake godine nema trofeja. To bi se isto desilo sa Dinamom da nema Mamica. A i ovi sto bojkotiraju mi nisu bas jasni,hocete reci da vise mrzite Mamica nego sto volite Dinamo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare