To je to što me zanima!

Dinamo dogovorio suradnju s Groupama osiguranjem

Potpisivanju poslovne suradnje prisustvovao je i kapetan hrvatskog prvaka Dominik Lovaković
Vidi originalni članak

Dinamo je obavijestio svoje navijače i ostalu javnost kako je klub ostvario poslovnu suradnju s osiguravateljskom kućom "Groupama osiguranje", članicom jedne od najstarijih europskih osiguravateljskih grupacija - Groupama grupe.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Hajduk 1-2 (sažetak)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

"Riječ je o jednom od najozbiljnijih igrača u svjetskoj osigurateljskoj industriji, koji njeguje više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju i brine o 13 milijuna osiguranika u 12 država na tri kontinenta", stoji na stranicama hrvatskog prvaka.

VELIKI TALENT Doznajemo Dinamov posao iz snova: Zagrepčani krenuli po veliku nadu Bayern Münchena!

Poslovna suradnja potpisana je u prisutstvu predsjednika Uprave Groupama osiguranja Sanela Volarića, članice Uprave Monike Brzović, direktora upravljanja porteljem proizvoda Marijana Kralja, kapetana Dinama Dominika Livakovića, te članova Dinamove uprave Darka Podnara i Danijela Tomačića.

- Kao veliki prijatelj sporta i razvoja mladih talenata, Groupama se nada što kvalitetnoj hrvatskoj nogometnoj ligi i što većem broju izvrsnih utakmica na maksimirskom stadionu. Za potpuno uživanje u izvrsnim utakmicama, potrebno je imati i izvrsna osigurateljna pokrića objekta i posjetitelja za što se pobrinula Groupama osiguranje. Našem novom partneru GNK Dinamo želimo puno uspjeha u svim natjecanjima, kao i u daljnjem razvoju novih nogometnih velikana po čemu je klub nadaleko poznat - Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranje.

IDU U PULU 'Šuriken iz Saitame' spreman za debi u Puli, Bišćan jasan: Poraz od Hajduka nas nije poremetio

- Iznimno nam je drago što je Groupama osiguranje uvidjela potencijal, ali i ambiciju koju GNK Dinamo tradicionalno gaji u svom poslovanju. Naša suradnja s kućom Groupama osiguranje je investicija u budućnost kao i svojevrsna garancija da će se klub nastaviti kretati istom putanjom na zadovoljstvo naših partnera, nas samih i ono što je najvažnije, svih onih koji vole i podržavaju naš klub - dodao je član uprave GNK Dinamo Darko Podnar. 

Idi na 24sata