To je to što me zanima!

Dinamo dogovorio suradnju s hrvatskim klubom iz Kanade

Igrači i treneri London & St. Thomas Croatia Soccer Cluba moći će dolaziti u Hrvatsku raditi, Dinamo će organizirati i posebne ljetne kampove za nadarene igrače iz tog dijela Sjeverne Amerike
Vidi originalni članak

Dinamo ima brojne navijače i simpatizere u dijaspori, a ovu nedjelju maksimirski klub izvijestio je o suradnji s kanadskim klubom LS Croatia SC iz Londona u saveznoj državi Ontario.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

London & St. Thomas Croatia Soccer Club razgovarao je s "modrima" o suradnji zadnje dvije godine, kad su predstavnici kanadskog kluba sudjelovali na seminaru u Dinamovoj organizaciji u Chicagu.

Dinamo će pomoći LS Croatiji SC u tehničkom planu i programu, osigurati trenersku edukaciju, organizirati putovanja nadarenim igračima u Zagreb na probu i zvati klub na turnire, priopćili su iz Maksimirske 128. Zvat će i trenere iz Kanade kako bi se educirali i pružili im šansu okušati se u Hrvatskoj.

LS Croatia SC, koji trenira u hrvatsko-kanadskom nacionalnom sportskom centru "Zagreb", ove godine slavi 60 godina i ima veliku ulogu u promicanju hrvatskog identiteta u tom dijelu Kanade.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DonaldKramp 22.03.2021.

    Ovo je sve laž , molim da se novinar prvo upozna sa temom prije nego napise ovakvu glupost , kao prvo taj klub u Kanadi nema ni svoje igralište a kamoli svoj klub

  • skenderbeu___dinamo 21.03.2021.

    Pojačanja za "europski" dinamo. LoL

  • Uhljeb_ 21.03.2021.

    Divna gesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare