To je to što me zanima!

Dinamo doveo Japanca: Mora se dokazivati kroz drugu ligu

Mladi Japanac nogometnu je karijeru započeo po koledžima u Japanu, a onda zaigrao i za francuske amatere Athletic Club de Boulogne-Billancourt.
Vidi originalni članak

Rintaro Tashima već je s modrima potpisao jednogodišnji ugovor, a odmah se stavio na raspolaganje Drugoj momčadi modrih koju vodi Igor Jovićević.

Dinamo je svoje redove osnažio 20-godišnjim Japancem Rintarom Tashimom. Riječ je o igraču koji igra centralnog veznog, a posljednja destinaciju bio mu je nizozemski VVV Venlo.

Prošle sezone u Drugoj nizozemskoj ligi skupio je tri nastupa, a tržišna vrijednost iznosi mu 50 tisuća eura. Rintaro Tashima s modrima je potpisao jednogodišnji ugovor, a odmah je proslijeđen Drugoj momčadi Dinama koju vodi Igor Jovićević.

Mladi Japanac nogometnu je karijeru započeo po koledžima u Japanu, a onda zaigrao i za francuske amatere Athletic Club de Boulogne-Billancourt. Nogometni put odveo ga je u kolovozu 2016. godine u VVV Venlo koji već godinama "grabi" ponajbolje mlade japanske talente.

Tako su prije Rintara Tashime proteklih godina u VVV Venlu iz Japana zaigrali Keisuke Honda, Maya Yoshida i Yuki Otsu. Mladi Japanac već se stavio na raspolaganje Drugoj momčadi Dinama s kojom će se okušati u hrvatskom drugoligaškom društvu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Exterminator 23.08.2017.

    Ovaj bi u slobodno vrijeme mogao pripremati suši u jednom od zagrebačkih restorana, izgleda talentiran

  • dinamouhercu 22.08.2017.

    Trpnut će ga Maminjo za 5 milja Aston Vili

  • TitoposljeTita 22.08.2017.

    Ovog japanca mogu za godinu dana prodat ka kineza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare