To je to što me zanima!

Dinamo favorit za kladionice, a i zabija baš u svakoj utakmici

Dinamo ove sezone u prosjeku zabija dva i pol gola po utakmici i budu li 'modri' strijelci i danas raspoloženi kao do sada Astana ima male šanse na Maksimiru izboriti prolaz u play-off Lige prvaka
Vidi originalni članak

U šest službenih utakmica u novoj sezoni Dinamo je zabio čak 15 golova i ono što je još važnije u baš svakoj utakmici zabio je barem jedan gol. Točnije rečeno, jedan je zabio samo jednom, i to u kiksu protiv Rudeša (1-1) na otvaranju domaćeg prvenstva. U ostalima su 'modri' strijelci bili prilično raspoloženi, a sve to bez punog doprinosa svog najboljeg igrača Marija Gavranovića.

Najuvjerljivije je bilo otvaranje lova na Ligu prvaka protiv Beer Sheve kad je na Maksimiru bilo 5-0. Tri su komada 'modri' utrpali Istri (3-0), po dva Hapoelu (2-2) u uzvratu, Astani (2-0) i Slaven Belupu (2-1)... A zabiju li večeras (20:00, ArenaSport 1) Astani barem jednom 'modri' će s onakvom prednosti s gostovanja biti jako blizu plasmanu u play-off Lige prvaka te tako osigurati sigurnu jesen u Europi.

PROĐU LI ASTANU Uefa puni blagajnu: U Maksimir stiže skoro sedam milijuna €...

Usto, valja napomenuti da hrvatski prvak ove sezone još nije ni izgubio, četiri pobjede i dva remija dovoljan su razlog da Nenad Bjelica vjeruje u prolaz i daje mu za pravo kad samouvjereno najavljuje prolaz dalje. Govorili su 'modri' i prije gostovanja u Astani da sve žele riješiti već u prvoj utakmici i to su velikim dijelom i ispunili. Sada je na domaćem terenu na njima samo da odrade posao do kraja.

Dinamo favorit za kladionice, Gavranović zabija...

I dok je prije tjedan dana na domaćem umjetnom terenu Astana bila favorit za pobjedu u prvoj utakmici, a nakon toga uvjerljivo izgubila, danas je očekivano situacija na kladionicama potpuno drugačija. Koeficijent na Dinamo tako danas iznosi 1,85, na Astanu velikih 4,80, a na remi 3,30.

Dovoljno da Dinamo proglasimo velikim favoritom iako u Maksimiru ne žele ni čuti da je prolaz riješen i u utakmicu ulaze itekako motivirani da nastave sjajnu seriju pod Nenadom Bjelicom. Igre Dinama ove sezone doista daju razloga za veselje navijačima 'modrih' i uspiju li zadržati niz sjajnih predstava Astana neće imati previše šanse za prolazak.

Kladionice su izbacile i koeficijente za strijelce u ovoj utakmici. Da Gavranović zabija kvota je 2,40, na Hajrovića je koeficijent 2,70, Olma 2,90, Oršića 3,20... Najmanji koeficijent od igrača Astane ima Kabananga (3,20), a da naš Marin Tomasov zabija na nesuđenom mu Maksimiru koeficijent je 3,60.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nipsey 14.08.2018.

    Neka i hajdukovci navijaju za dinamo da udje u LP pa ce im sjest 3,5 milja kuna u klub. Mogu potrosit za nekog novog igraca,placanje kazni i svasta drugo ili mogu vratit to Dinamu posto oni je zele nista povezano sa njime ili HNS-om 😂

  • PsychoGi 14.08.2018.

    Dinamo ovo prolazi u pomoć 20-tak tisuća navijača iz cijele Hrvatske...hvala Tata!

  • atakona 14.08.2018.

    Rijeka-Hajduk 1:1??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare