To je to što me zanima!

'Dinamo gleda Žapera? Gledao sam i ja Pamelu Anderson...'

Možda je NK Osijek nekada bio samoposluga, ali to sigurno više nije, i neće biti. Ove zime izlazni nam transferi igrača uopće nisu prioritet, jer želimo pokušati ostvariti visoke ciljeve, rekao je Petrović
Vidi originalni članak

Dinamo se navodno zanima oko dovođenja dvaju Osijekovih igrača u zimskom prijelaznom roku, a mete su mladi igrači Mihael Žaper i Boško Šutalo.

Te glasine odmah je prokomentirao sportski direktor slavonskog kluba Alen Petrović:

- Zanimao sam se svojevremeno za Pamelu Andreson, pa nisam otišao dalje od toga - prenosi Glas Slavonije, a potom je nastavio:

- Možda je NK Osijek nekada bio samoposluga, ali to sigurno više nije, i neće biti. Ove zime izlazni nam transferi igrača uopće nisu prioritet, jer želimo pokušati ostvariti visoko postavljene rezultatske ciljeve, a to nećemo moći ako nam budu odlazili igrači koji su nositelji naše igre, ili ih u perspektivi vidimo takvima. Šutalo i Žaper pripadaju u tu kategoriju, pa ih nemamo namjeru prodavati.

Uz to objašnjenje, Petrović je prokomentirao i svotu koju bi tražio za navedeni dvojac:

- Osim toga, Šutalova cijena već sada premašuje pet milijuna eura, a za Žapera smo ljetos odbili milijunsku ponudu koju nam je poslao baš Dinamo. I nije zagrebački klub jedini koji prati njihov igrački razvoj, a ako mene pitate nije dobro za njih dvojicu što se vrte takve priče dok sezona još traje.

Ipak, priznao je - postoje ponude koje se ne mogu odbiti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pipolino 07.12.2019.

    Ovaj lik zaboravlja kako je Dinamo kupio Barišića, pa im ga besplatno vratio, kada nisu imali za kruh i vodu.

  • nestimene 07.12.2019.

    Sve dok si ti bedevijo u Osijeku prodavati ćete igrače pošto poto samo da preživite jer tvoj izbor igrača je katastrofa, tebi odavno nije mjesto u nogometu.

  • 07.12.2019.

    Hahaha zadrzi si tog zapca ko da nam treba I prodaj ga za 30000€ u drugu talijansku majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare