To je to što me zanima!

Dinamo, Hajduk, Lokomotiva i Rijeka čekaju svoje protivnike

Dinamo se uključuje u 2. pretkolu Lige prvaka. Hajduk, Lokomotiva i Rijeka također su u 2. pretkolu, ali Europske lige. Ždrijeb počinje 24. lipnja u švicarskom Nyonu...
Vidi originalni članak

Europska nogometna svita pozorno će pratiti Nyon 24. lipnja. Tada je na rasporedu ždrijeb pretkola Lige prvaka i Europske lige. U Nyonu se izvlače parovi prvog i drugog pretkola Lige prvaka. Naš predstavnik je Dinamo koji se uključuje u drugom pretkolu.

To bi "modri" trebali lako preskočiti, a onda je na redu treće pretkolo. Dinamo u posljednjem, četvrtom pretkolu, neće biti nositelj. Posljednji put "modri" su izborili Ligu prvaka, a da nisu bili nositelji, 1998. godine. Ove godine u zadnjoj prepreci prema Ligi prvaka čekat će ih Basel, Anderlecht, Celtic, BATE Borisov...

Finale Lige prvaka na rasporedu je 24. svibnja 2014. godine na stadionu Benfice. 

Hajduk, Rijeka i Lokomotiva za Europsku ligu

Osim Dinama, imamo još tri predstavnika, ali u pretkolima Europske lige. To su pobjednik Kupa, Hajduk, drugoplasirana momčad HNL-a, Lokomotiva i trećeplasirana momčad, Rijeka. 

Hajduk, Lokomotiva i Rijeka slobodni su u prvom pretkolu Europske lige, a uključuju se u drugom. Ždrijeb je također 24. lipnja u Nyonu.

Liga prvaka, 2. pretkolo:

Dinamo

Europska liga, 2. pretkolo:

Hajduk, Rijeka, Lokomotiva

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SrećkoMarić 23.06.2013.

    a šta je sa zrinjskim i širokim

  • AnteSola 22.06.2013.

    Dinamo u zadnjem pretkolu ide na Basel,Celtic,Steaua,BATE i APOEL .... a ne na Anderlecht ! Anderlecht se direktno kvalificirao u skupinu LP kao prvak Belgije ! Nije na odmet malo provjeriti informacije koje nudite čitaocima !

  • petar ll 21.06.2013.

    naj bolje bi bilo da nas zapanu klubovi sa farski otoka ako je to moguce .

Komentiraj...
Vidi sve komentare