To je to što me zanima!

Dinamo i bez Luke Modrića preskočio Slaven Belupo

Golom Boška Balabana iz 60. minute, Modri su u Maksimiru došli do nove pobjede. Slaven Belupo sve više posustaje u borbi za drugo mjesto
Vidi originalni članak

Dok je kapetan Luka gledao okršaj Tottenhama i Boltona na tribinama White Hart Lanea, njegovi su suigrači pred oko dvije tisuće navijača vodili borbu s gostima iz Koprivnice. Jedna tehnička minijatura riješila je ovaj dvoboj i prevagnula na stranu Dinama. I u tome nema ništa neobično, osim činjenice da je glavni lik bio Ognjen Vukojević. "Dinamov Gattusso", igrač zadužen prije svega za razgradnju protivničkih napada, odigrao je lijep dupli pas s Mandžukićem na centru. Ova je kombinacija izbacila dobar dio Belupove obrane, nakon čega je Ogi projurio lijevom stranom i savršeno dodao za Balabana kojemu nije bilo teško poentirati.
Prvi čovjek na terenu ponovno je bio Mihael Mikić. Očito jedini motiviran u utakmicama koje Dinamo mora odraditi do kraja ove sezone. Pucao je, nabacivao, mučio obranu Slaven Belupa. No u šansama su bili drugi. U prvom dijelu Mandžukić jednom i Balaban dvaput. S druge strane, snažan udarac Sopića zaustavio je Koch. Dobro poluvrijeme odradio je i kolega mu Iveša.
Osim gola, u nastavku se nije događalo ništa spektakularno. Osim situacije iz 67. minute. Iz igre je izašao kapetan Balaban, a vrpcu oko lijeve nadlaktice stavio Mihael Mikić. Razlog za ovacije BBB-a? Apsolutno... Do kraja je Belupo pokušavao, Dinamo se povukao, ali promjena nije bilo.

DINAMO - SLAVEN BELUPO 1-0 (Balaban 60)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare