To je to što me zanima!

Dinamo i Hajduk bi mlađeg Sharbinija: Izaberi (A)nas!

Dovođenju Anasa Sharbinija puno je bliži Dinamo, isključivo bi basnoslovna inozemna ponuda nešto možda promijeniti. A Hajduk bi starijeg Sharbinija
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić krenuo je u subotu ujutro u Rijeku dogovoriti dolazak Anasa Sharbinija u Dinamo. Ta se informacija brzo proširila Hrvatskom, iako nitko ne može potvrditi je li Zdravko doista i bio u Rijeci. No ako Mamić i nije fizički bio na Kvarneru, informacija da je odlučio dovesti Anasa Sharbinija dobila je nekoliko potvrda iz krugova bliskih i Dinamu i Rijeci i braći Sharbini. Također, u utrku se uključio i Hajduk, koji bi želio dovesti i Anasa  i Ahmada, ali Anas je u ovom trenutku mnogo bliži Dinamu i može ga odvratiti samo neka basnoslovna ponuda iz inozemstva. Recimo, Red Bulla, koji bi sad doveo i njega i brata. No Austrijanci još važu, a Rijeci treba novac. Blagajna je prazna pa će klub s Kantride teško odbiti i milijun eura koliko je, navodno, spreman ponuditi Zdravko Mamić.
- S Mamićem se često vidim i čujem, ne možemo se izbjeći, kao što nigdje u svijetu ne mogu izbjeći Matu Lončara. Sigurno s Mamićem ne pričam o bilijaru - našalio se Sanjin Ugarković, menadžer braće Sharbini, potvrdivši time da je Dinamo jedan od zainteresiranih. No zadnju riječ ima Rijeka, koja sigurno neće za Anasa dobiti koliko je mogla. A ni Mamić ga ne bi dovodio za veliki novac, jer Anas mu u Europi ne može pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _marin32_ 09.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • mahmio87 08.08.2009.

    tako je idemo u dinamo ali samo anas jer vec imamo napadeace na frljanje (slepička,pap,manđa,kramarić...) a treba nam jedna kvaliteta poput anasa sharbinija tad bi diname bio nepobjedljiv i harao bi europom

  • Pagma 08.08.2009.

    Ja sam Dinamovac, nisam pristran, ali ću reći da želim dečkima da dođu u Maksimir, jer u Splitu nažalost budu samo trčali, a to im neće pomoći u karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare