To je to što me zanima!

Dinamo i Ibanez bez dogovora: Miljenik Maksimira ide u Grčku

Višednevni pregovori završili su neuspješno pa je momčad Nenada Bjelice ostala zakinuta za sjajno rješenje na lijevom boku. Ibanez karijeru nastavlja u grčkom Arisu
Vidi originalni članak

Miljenik Maksimira Luis Ibanez trebao se vratiti u Dinamo ovaj prijelazni rok, ali modra uprava i iskusni Argentinac nisu uspjeli pronaći zajednički jezik.

Višednevni pregovori završili su neuspješno pa je momčad Nenada Bjelice ostala zakinuta za sjajno rješenje na lijevom boku. Ibanez će umjesto povratka na Maksimir karijeru nastaviti u grčkom prvoligašu Arisu, koji je prošle sezone završio na petom mjestu i osigurao kvalifikacije za Europsku ligu.

Ibanez bi bio idealno rješenje za mjesto lijevog bočnog te bi uz Ivu Pintu, koji se također vratio i pojačao desni bok nakon odlaska iz Norwich Cityja, bio član udarnih 11 Dinama iduće sezone.

Argentinac je u Dinamo stigao u ljeto 2008. godine iz Boca Juniorsa za otprilike milijun eura. S Dinamom je osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske i četiri kupa.

Dinamo ga je zatim poslao na jednogodišnju posudbu u Racing 2014. godine nakon čega su se godinu dana kasnije rastali. Ibanez je tada prešao u Crvenu zvezdu.

Bit će mu ovo osmi klub u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 07.07.2019.

    Ovo dzepno izdanje covika je vise mrzija Hajduk i Dalmaciju nego pravi purgeri.

  • dinamo-zg-88 07.07.2019.

    Lucho stari zvezdas 😂😂...kakvo pojacanje, bio bi propuh na lijevoj strani...radije forsirat malog Gvardiola!

  • ante216 07.07.2019.

    Laz nije igro ozbiljan nogomet predugo i nije kvaliteta za Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare