To je to što me zanima!

Dinamo i Istri zabio 'šesticu', Čop i Soudani zabili po dva...

Zagrebački Dinamo s visokih 6-0 uvjerljivo je svladao Istru 1961. Po dva gola zabili su Čop i Soudani, a po jedan su zabili Fernandes i Cleyton, kojemu je to prvijenac
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama na svom su Maksimiru pred svega tisuću gledatelja uvjerljivo pobijedili Istru 1961 rezultatom 6-0 i tako održali veliku prednost pred Rijekom i Hajdukom na prvenstvenoj tablici. 

U 28. minuti Duje Čop zabija za 1-0. Lima je ubacio iz slobodnog udarca, golman Istre Lovrić njegov je udarac odbio, ali samo do Čopa koji iz blizine lakoćom zabija za vodstvo 'modrih'. 

Dvije minute prije kraja prvog poluvremena Fernandes je zabio za 2-0. Dinamo je povukao kontru, Fernandes je prošao kroz Istrinu obranu, pretrčao Vučka te prevario istrčalog Lovrića. 

U drugom poluvremenu na scenu je stupio Soudani koji je strijelac u 50. i 52. minuti, a kada se činilo da će susret završiti 'petardom' na Maksimiru, svoj prvijenac u 'modrom' dresu zabija Cleyton za novi 'teniski' rezultat Dinama koji je tako nakon prošlog kola i 'šestice' Slaven Belupu, isto ponovio i protiv momčadi Istre. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Majstorsmora_2 16.03.2014.

    I naravno, ništa bez Dalmatinaca (; inace me ova utakmica ne interesira tako da necu komentirat.

  • Kresimir Ruzic 16.03.2014.

    konju pa vama smo dali osam komada u dve tekme kupa...pa ka ti stvarno misliš da nam treba gol razlika pred vama hahahah

  • Kresimir Ruzic 16.03.2014.

    pa kako se tek hajduk u kupu naguzio dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare