To je to što me zanima!

Dinamo igra u Danskoj na dan 'petarde' Partizanu u Zagrebu

Dinamo večeras u 20,15 sati gostuje kod Aalborga u 3. pretkolu Lige prvaka. A na današnji dan Dinamo je prije točno 17 godina zabio Partizanu 'petardu' u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Dinamo večeras u 3. pretkolu Lige prvaka igra kod danskog prvaka Aalborga (HTV, 20.15 sati). Na današnji dan prije točno 17 godina na Maksimiru je Partizan dobio pet komada. Ždrijeb je te 1997. spojio Dinamo i Partizan u 2. pretkolu Lige prvaka.

Partizan je slavio u prvoj utakmici 1-0, ali Dinamo je u uzvratu razmontirao srpski klub. Na Maksimiru se natiskalo 40.000 navijača, a stadion je bio pun dva sata prije utakmice. Cvitanović i Marić zabili su po dva gola, Viduka je zabio jedan.

Partizanu nije pomogao ni smiješni penal koji je Dražen Ladić obranio. Da ne bi bilo zabune, Ladić je obranio i drugi pokušaj nakon penala. Baš na 17. obljetnicu velike Dinamove pobjede "modri" gostuju kod Aalborga.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Đuro štalsky 30.07.2014.

    zmislim se toga dneva...kak ne?....krenul sam na utakmicu i došel sam samo do Remize....tu mi se trga film.....ko zna de sam kobelara zgubil il mi ga ko mahnul?...prvo kaj sem čul dok sem se zbudil je bilo...prasec stari ti buš mene sramotil

  • bbbdado 30.07.2014.

    Da barem i danas bude tako

  • mata iz inata 30.07.2014.

    Sretno Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare