To je to što me zanima!

Dinamo II pobijedio 5-0 u Puli, Badji Badara zabio četiri gola

Senegalski nogometaš Badji Badara zablistao je na premijernoj utakmici Treće HNL protiv druge momčadi Istre 1961 u Puli. Zabio je četiri gola i tome dodao asistenciju
Vidi originalni članak

Badji Badara, senegalski napadač iz Dinama II, eruptirao je u Puli. Na raketni je pogon dotjerao svoju momčad do pobjede nad drugom momčadi Istra 1961: u konačnih je 5-0 sudjelovao s četiri gola i asistencijom.

- Ma, bitno je da imamo fantastičnu momčad. Suigrači su doista sjajni, svi su oni odlični igrači. To je fantastična skupina i užitak je igrati s njima. Zato se i meni ovako otvorilo na ovoj utakmici - govorio je Badara još vruć nakon pulske rapsodije.

Jeste li ikad na utakmici postigli hat-trick?

- Jesam. Znalo mi se "zalomiti".

A, jesu li vam se ikad prije "zalomila" četiri?

- E, to ne! Ovo je prvi put. Znate što, jako se veselim nadolazećim utakmicama... Sretan sam ovdje. Dosad je bilo dobro, nadam se da će tako biti i ubuduće.

Vidjeli smo da ste u drugom dijelu, nakon jednoga oštrog starta, uz bolan uzvik pali i zatražili pomoć. Boli li vas još uvijek?

- Bilo je jako bolno, ali sad je u redu. Više ne boli, neće biti posljedica - zaključio je Senegalac nakon prvog kola Treće HNL.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Torcaast 07.09.2014.

    Lokomotiva vise nije dinamo 2,aj super za njih

  • MasimoParis 07.09.2014.

    cak boras igra za dinamo II

  • Sly_theKing 07.09.2014.

    sad ce hajduk ispast u drugu ligu, dinamo II uci, pa ce njima to bit derbiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare