To je to što me zanima!

Dinamo imao podršku u Trnavi: Navijači stigli i glasno navijali!

Naime, prema Uefinim pravilima kod ovakvih kazni, gostujuća momčad ima pravo na na stadionu imati oko 275 ljudi. U brojku od 75 spadaju igrači i stručni stožer, a u 200 spadaju navijači!
Vidi originalni članak

Utakmica između Trnave i Dinama igrala se pred praznim tribinama stadiona Antona Malatinskog zbog Uefine kazne, a svejedno ste čuli navijanje Dinamovih navijača? Ne, niste krivo čuli. Dinamo je u Trnavi imao podršku od 200 navijača, što je veliki bonus u odnosu na domaćine koji su bez svojih pristaša.

Čuli su se nakon izjednačujućeg gola kojeg je zabio Mario Gavranović kada je stadionom odzvanjalo "Dinamo, Dinamo", a pogotovo nakon gola za preokret Mislava Oršića! Tako su svojim momcima sigurno dali vjetar u leđa...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prema Uefinim pravilima kod ovakvih kazni, gostujuća momčad ima pravo na na stadionu imati oko 275 ljudi. U brojku od 75 spadaju igrači i stručni stožer, a u 200 spadaju navijači! Dinamu su se javili mnogi navijači sa željom odlaska na utakmicu, a ulaznice su dodijeljene samo prijateljima kluba.

Mogli su "modri" ulaznice i prodati, ali prema preporukama Uefe, ulaznice su podijelili članovima kluba za koje mogu jamčiti. I oni su uživali u utakmici koja je hrvatskog prvaka sasvim približila proljeću u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Peet_1 25.10.2018.

    Respect momci. Navijali, uzivali u pobjedi. I sto je najvaznije klub nece platiti kaznu.

  • lijenimartin 25.10.2018.

    Svaka im cast, sretno se vratili kuci

  • Birdman 25.10.2018.

    Kakooo je dobroooo vidjetiii teee opeeeeeetttttttttttttttttttttttttt,staviti rukeeeeeeeeee na tvoja ramenaaaa,kao nekadddddddddd,poljudi me njeznooooooo,za ona dobra dobra dobra stara vremena DINAMOOOOOOOO

Komentiraj...
Vidi sve komentare