To je to što me zanima!

Dinamo iz AIK-a doveo braniča Walida Attu i šalje ga u Lokose

Walid Atta potpisao je ugovor na 5,5 godina s Dinamom koji će ga do kraja ove sezone poslati na posudbu u Lokomotivu. Atta je stoper i ima 24 godine
Vidi originalni članak

Švedski mediji danas javljaju kako je sada već bivši stoper AIK-a Walid Atta (24) potpisao ugovor s Dinamom na 5,5 godina. Prema pisanju švedskog fotboll.expressen.se 'modri' će Attu odmah proslijediti na posudbu u Lokomotivu.

Središnji branič AIK-a još je u četvrtak u društvu menadžera Joze Palca i svog brata gledao trening 'modrih' te će prema pisanju švedskih medija nakon kaljenja u Dinamovom mlađem bratu prijeći u momčad hrvatskog prvaka. Za Dinamo se navodno odlučio birajući između produljenja ugovora s AIK-om, potpisivanjem za Glasgow Rangerse ili jedan francuski klub.

 - Ne, ne mogu vam potvrditi tu informaciju. Ništa još nije službeno - rekla je Dinamova glasnogovornica Morana Đurčević, no švedski mediji čini se znaju više.   

Potjerali ga navijači AIK-a

Atta je Eritrejac sa švedskom putovnicom koji je prije AIK-a igrao za Vaesby United, a ove sezone odigrao samo 13 utakmica za klub iz Stockholma u kojem brani bivši golman Dinama Ivan Turina koji ga je vjerojatno i spojio s 'modrima'. Ove sezone igrao je u odličnoj formni sve dok nije 'zaratio' s klubom i navijačima, koji su ga na kraju i potjerali iz kluba. Walid, naime, nije želio produžiti ugovor s klubom dok ne vidi ponude iz inozemstva. 

To je navuklo bijes navijača koji su tražili od čelnika kluba da ga izbace iz momčadi, što su ovi i učinili izostavivši ga s popisa za Europsku ligu. No navijači su mu nastavili slati prijeteće poruke te mu u kolovozu razbili automobil. Stoper je jednom nastupio i za U-21 reprezentaciju Švedske. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Davor87 12.11.2010.

    ma daj..dinamo stalno dovodi neka "pojačanja"koja nitko ne želi.taj da nešto vrijedi nebi bio protjeran iz AIK-a jer je to ipak mali klub...

  • boky89 12.11.2010.

    zamisli nije hto u glasgov,pa došo u dinamo....

  • user_54718 12.11.2010.

    dinamo kupiga

Komentiraj...
Vidi sve komentare