To je to što me zanima!

Dinamo je nalik na bolnicu, pola igrača ne igra u Kupu

Osim već prije ozlijeđenih Carlosa i Igora Bišćana, protiv Pomorca u Kupu neće igrati Tomo Butina, Lovren, Robert Kovač, Sivonjić, Morales, Badelj...
Vidi originalni članak

Svi ozlijeđeni igrači i oni koji neće igrati protvi Pomorca u Kupu bit će spremni za Temišvar, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić.
- Badelj i Morales dobili su udarce i ne koknuriraju za sutrašnji dvoboj protiv Pomorca. Dobit će priliku oni koji dosad nisu igrali. Na gol će Picak, Cufre će na stopersko mjesto, ulazi Glavina, a od prve će početi i Chago - kazao je Kruno i dodao da će od četvrtka svi ozlijeđeni igrači, izuzev Bišćana i Carlosa, normalno trenirati. U tu skupinu ne spada i Lončarić koji se oporavlja u Selcu i nije sigurno ni hoće li 'Lonac' na zimske pripreme.
- Igrat će i Barbarić protiv Pomorca iako izgleda kao da je došao iz rata. Ima problema s oba oka. Tomečak će isto istrčati, iako ga još malo muči taj trbušni zid. No, taj će problem riješiti bez operacije, što je odlična vijest - rekao je Jurčić.
Temišvar igra u gostima, ali nitko iz Dinama neće ići pogledati uživo protivnike u Europa ligi.
- Dogovorili smo se da ne idemo. Dobit ćemo video snimke i dobro se pripremiti - obajsnio je.
Malo ga muči termin sutrašnje utakmice (13 sati).
- Ne sviđa mi se to nikako. Igrači nisu u optimalnom stanju, poremećen je i sustav prehrane - kazao je Jurčić, a na pitanje da li će igrači sutra biti zato gladni rekao je kroz smijeh:
- Da, nakon nekog vremena oni postaju gladni...


BOYSI BI NA VIDEO-ZIDU GLEDALI TEMIŠVAR
Navijači Dinama htjeli su organizirati video zid na kojemu bi gledali susret protiv Temišvara u blizini Maksimira. Glasnogovornik Dinama Ado Kožul objasnio je da kazna obuhvaća i zabranu okupljanja navijača u krugu stadiona i klub neće ni poticati na tako nešto. Međutim, nitko im ne brani da gledaju prijenos malo dalje od stadiona, primjerice, na glavnome trgu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vedran_zgb 09.12.2009.

    tovari vi imate mnoge al nikog sposobnog...i onda se uvijek zaleite na dainamo, mamica itd...pa niste 5,6 zbog toga mamica nego zato kaj imate invalide u klubu, a sad i \"strucnjaka\" na celu grada...ne znam kaj vi ocekujete da cete ikad postic s takvim ljudima na glavnim pozicijama...vi ste osudeni na propast...

  • Nizozemac 08.12.2009.

    I opet smo jaki

  • boys 08.12.2009.

    chevaper@ sačuvaj bože da mi vas kopiramo...ah da torcida je izmislila video zid jer do sad nitko nije cuo za takvu tehnologiju osim vas....uživotu nisam vidio tako jalne navijače da ste bolji od nas nebi se toliko sa nama bavili,bavite se sa svojm stvarima ,radite nešto društveno korisno npr. čuvajte ovce i pričajte sa njima na istoj ste razini....

Komentiraj...
Vidi sve komentare