To je to što me zanima!

Dinamo je nositelj u 2. i 3. pretkolu, pa čeka Red Bull

O prolazu nositelja kroz 3. pretkolo ovisi hoće li Dinamo imati status nositelja i u 4., posljednjem pretkolu kvalifikacija toliko željene Lige prvaka
Vidi originalni članak

Već mjesecima Dinamo igra 'kriminalno', a iako su 'modri' osvojili prvenstvo, navijači, ali i uprava kluba nisu zadovoljni, nimalo. Kraj je sezone, a tad se obično misli okrenu novom pokušaju ulaska u Ligu prvaka. No, iako je Dinamo ove sezone ostavio solidan dojam u Europskoj ligi, zbog trenutne 'krvne slike' europski uspjeh čini se kao unaprijed osuđen na propast. Ipak, u svemu negativnom postoji i bar jedna dobra stvar.
Naime, Dinamo će u 2. i 3. pretkolu Lige prvaka imati status nositelja, što znači da bi trebali imati lakše prepreke do odlučujućeg 4. pretkola, a ako se do posljednja prepreka i prođe, Dinamo ima osiguran izravan ulazak barem u Europsku ligu.
Kvalifikacije kluba iz Maksimira počinju u 2. pretkolu 13. ili 14. srpnja, a Dinamo će zahvaljujući svom klupskom koeficijentu biti nositelj, no sjetimo se, Dinamo je velikih problema imao i s Pyunikom, Heartsom, Khazarom.. O prolazu nositelja kroz 3. pretkolo ovisi hoće li Dinamo imati status nositelja i u posljednjem pretkolu.

MOGUĆI PROTIVNICI
U drugom kolu Dinamo čekaju prvaci Slovenije, Crne Gore, BiH, Albanije..
U trećem kolu igrat će s prvacima Češke, Slovačke, Poljske..

U onom ključnom 4. pretkolu, moguć je i susret sa starim 'prijateljima' Red Bullom ili Anderlechtom, Rosenborgom, Liteksom iz Loveča, te prvacima Danske i Izraela.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zolee 03.05.2010.

    haha opet će dobiti krila i izletiti

  • ultras1982 03.05.2010.

    jadna im majka u europi

  • antonijo 03.05.2010.

    Sta da radimo mi u evropi sa tako bjednim nogometom, da se sramimo. Jedino bit cemo najbolji u razbijanju tudih stadiona i gradova, mora da smo bjedan narod? a busamo se da nam je mjesto medu velikim. Vecina igraca sto igra u hrvatskoj ligi dobro su placeni, a ne vrijede nista. Njima dajte cajke, alkohol i drogu vjerujem da ce tu bit prvi, tipicno balkanski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare