To je to što me zanima!

Dinamo je otkazao druženje s navijačima, zbog - navijača...

BBB-i u petak slave 26. rođendan, a dinamovci su na Črnomercu trebali potpisivati autograme pa je odgoda došla zbog preporuke policije, saznaju Sportske novosti
Vidi originalni članak

U subotu se u Maksimiru igra veliki derbi s Hajdukom, a u Dinamu su dan prije htjeli organizirati druženje s navijačima. No, od svega neće biti ništa jer BBB-i u petak slave 26. rođendan pa je odgoda došla zbog preporuke policije iz sigurnosnih razloga, saznaju Sportske novosti.

BBB-i slave u Klubu navijača koncertom u klubu Željezničar, a dinamovci su trebali ispred Konzuma na Črnomercu potpisivati autograme, slikati se i razgovarati s navijačima. 

Paradoksalno, druženje s navijačima otkazano je zbog navijača.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • spehi7 12.03.2012.

    Odavno Dinamo nije dio Zagreba... Nažalost :-/

  • user_119624 12.03.2012.

    dinamo nije samo klub i igrači,dinamo su navijači. zbog navijača se igra, s navijačima se slavi, s navijačima se tuguje... ni jedan klub na svijetu ne funkcionira sam za sebe,bez navijača. tako ne može ni dinamo, to je samo vizija mamića i njemu podobnih.

  • gunnerOS 12.03.2012.

    nije mi jasno o kojim navijacima vi pricate pa ljudi kad se tekma igra u zagrebu vise ih prati na 24 live nego na stadionu.. a kunu se u modru boju.. ako volis klub ides na tekmu bez obzira sto je karta 30, 40 ili 50 kn.. ako vam smetaju "huligani" na sjeveru imate istok ili zapad.. sve u svemu da stvarno navijas za klub iso bi na tekme bez obzira na sve..

Komentiraj...
Vidi sve komentare