To je to što me zanima!

Dinamo je remizirao s CSKA, Rijeka kod kuće dobila Goricu

Vodeće momčadi HNL-a u subotu su odigrale pripremne utakmice. Dinamo je u Španjolskoj remizirao s CSKA Moskvom 0-0, dok je Rijeka pobijedila Goricu 1-0
Vidi originalni članak

Samo dan nakon pobjede nad prvim sastavom poljskog prvenstva, Piastom iz Gliwica , kojoj su u prvom poluvremenu pridonijeli juniori, Dinamo je na pripremama u španjolskoj La Mangi odigrao utakmicu bez golova s moskovskim CSKA .

Trener Zoran Mamić na teren je od prve minute većinom postavio igrače koji su u petak trenirali u vrijeme utakmice. Ruski sastav, vodeći u tamošnjoj Premierligi nakon 18 od 30 kola, bio je bolji u prvoj polovici prvog dijela, ali nije zabio.

Eduardo se istaknuo velikom obranom Pančenkova pokušaja u 53. minuti, a Dinamo je u završnici pritisnuo. U 78. minuti mogao je do pobjede preko Josipa Brekala , čiji je šut malo unutar šesnaesterca skinuo Sergej Čepčugov .

Završilo je bez golova, što je drugi put da su "modri" odigrali 0-0 na ovim pripremama nakon ogleda s Celjem u Rovinjskom selu. Do kraja ovog dijela priprema igraju protiv Liteksa iz Loveča (utorak) te Šahtara iz Donjecka (petak).

Dinamo protiv CSKA Moskve:

  • Eduardo (od 58' Ježina) - Stojanović, Gonçalo, Schildenfeld (od 79' Soldo), Musa - Machado (od 58' Pavičić), Antolić (od 66' Šovšić) - Fernandes (od 66' Gojak), Rog, Hodžić (od 58' Brekalo) - Henríquez (od 25' Ćorić, od 80' Moro)

Rijeka je uspješno odradila svoju prvu pripremnu utakmicu na domaćem terenu nakon povratka iz Dubaija. Po vrlo teškom vremenu i jakoj kiši izabranici Matjaža Keka svladali su slovenskog prvoligaša Goricu 1-0 golom Bekima Balaja .

Igrala se 55. minuta na Rujevici kad su bijeli okrunili dominaciju pobjedničkim golom. Mario Gavranović , riječko pojačanje, spustio je loptu glavom nakon ubačaja Bertoše s lijeve strane za Balaja, a Albanac lijepo poentirao.

Generalku uoči nastavka prvenstva i domaće utakmice protiv Lokomotive 12. veljače Rijeka će imati sljedeću subotu, 6. veljače, kad ih čeka ogled protiv Širokog Brijega .

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Tata dominacija 01.02.2016.

    Ajmo Rijeka!

  • drzsee 31.01.2016.

    0 3

  • šarba 30.01.2016.

    2000 ljudi po kiši prijateljska protiv Gorica, više nego dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare