To je to što me zanima!

Dinamo je uveo naplatu svoje streaming platforme. Evo koliko trebate dati za prijenos juniora

Počevši od večerašnje utakmice mladih "modrih" u Ligi prvaka pristup svim sadržajima na Dinamo Plusu, za razliku od Hajduk Digitala, neće biti besplatan. U klubu kažu da je cijena pristupačna
Vidi originalni članak

Dinamovi juniori danas nastavljaju europski put u Ligi mladih gostovanjem kod Basela u Švicarskoj od 19 sati, a prijenos utakmice bit će prvi na klupskoj platformi Dinamo Plus koji neće biti besplatno dostupan svima.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Varaždin - Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

U ponedjeljak je, naime, nakon tri mjeseca otvorenog pristupa krenula pretplata na streaming platformu maksimirskog kluba za dio sadržaja poput izravnih prijenosa, emisija u domaćoj produkciji i arhiva utakmica.

Konferencije za medije prije i nakon utakmice, kao i izjave igrača i sažeci ostaju besplatni. Iz kluba su najavili prijenose prvenstvenih utakmica juniora, pionira i kadeta, videomaterijale iza kulisa, intervjue s igračima i trenerima i druge ekskluzivne sadržaje.

Koliko košta Dinamo Plus?

Iako su prvotno najavili kako će naplata krenuti 1. rujna, naplata je krenula više od dva mjeseca nakon tog roka, a cijena ostaje nepromijenjena. Na mjesečnoj bazi prvih godinu dana dva eura mjesečno, a nakon toga četiri eura mjesečno ili jednokratno 19 eura godišnje.

- Naši navijači na njoj moći pronaći brojne dodatne sadržaje i zanimljivosti vezane uz naš klub, prvu momčad, nogometnu akademiju i brojne druge stvari. Nova platforma omogućuje našim vjernim navijačima ne samo u Hrvatskoj, već i širom svijeta pristup ekskluzivnom sadržaju i najnovijim vijestima o našem klubu, snimke s treninga, podcaste s raznolikim i zanimljivim gostima, kao i izravne prijenose utakmica iz mlađih kategorija - rekao je član uprave Darko Podnar i dodao:

- Cijena pretplate je doista simbolična, a mislim da će bogat i raznolik sadržaj doista zadovoljiti svakog velikog navijača Dinama.

Sličnu platformu više od dvije godine ima i Hajduk naziva Hajduk Digital TV, a do danas nije uveo pretplatu iako su iz kluba više puta najavljivali kako o tome razmišljaju. Možda ih potez zagrebačkog rivala ponuka da i oni to naprave.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 08.11.2023.

    Barišiću,koji je tvoj Mirkoo?

  • zelkan 08.11.2023.

    Što neće senilni predsjednik i nesposobna uprava smisliti,ma Mamići su za njih nevinašcad

  • KešićIsBack 08.11.2023.

    da znamo kako je to kad se nema za kiflu ..bili smo i mi u toj situaciji ..samo prestanite mazut oči javnosti ..ovo su vam zadnji trzaji

Komentiraj...
Vidi sve komentare