To je to što me zanima!

Dinamo jedini bez boda i gola: Još lošiji nego prošle sezone

'Modri' su nakon tri kola u skupini s Real Madridom, Ajaxom i Lyonom bili bolji, ako je to uopće moguće. Imali su gol-razliku 0-5, a sada su na 0-6. Čini se kao déjà vu
Vidi originalni članak

Lille nije osvojio bod, ali je zabio gol. Anderlecht je osvojio bod, ali nije zabio gol. To su dvije skoro najlošije momčadi Lige prvaka, jedna je ipak gora.

Dinamo je nakon 270 minuta jedina momčad koja nije zatresla protivničku mrežu i jedina koja ujedno nakon tri kola ima i tri poraza. Čini se kao déjà vu. Ali poznati osjećaj vara, još su gori nego prošle sezone.

Naime, 'modri' su nakon tri kola u skupini s Realom, Ajaxom i Lyonom bili bolji, ako je to uopće moguće. Imali su gol-razliku 0-5, a sada su na 0-6. Pad je uslijedio u drugom dijelu grupne faze. A ni sada nije obećavajuće jer slijede gostovanja u Parizu pa Portu.

Čini se kao da dinamovci nisu prošli školu i nisu ništa naučili, iako je na terenu to sinoć izgledalo nešto bolje. Barem su bili opasniji pa su prema Siriguu pucali čak 13 puta.

Navijačima ne preostaje ništa drugo nego nadati se da će se ukazati sreća.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • CTEBAH 26.10.2012.

    gledam ove komentare tipa;kad ode mamic bice pun maksimir i tako,ma realno kad ode zdravko mamic dinamo ce igrati ligu blato,tad ce ga hajduk puniti i u splitu i u zagrebu, a o ligi sampiona mozete sanjati,a sad lupajte minuse koliko hocete-pozdrav

  • biberrr 25.10.2012.

    Treći uzastopni poraz s hendikepom,kladare će bankrotirati zbog Dinama.

  • biberrr 25.10.2012.

    Nordsjalend remizirao s Juventusom,čak i Maribor remizirao s Tottenhamom,pa kada će Dinamo nekoga iznenaditi,koliko godina u LP treba da dođe do boda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare